Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing
Anonymous - Sob 17 Kwi, 2010 kasia robiła zdjęcie czy samowyzwalacz?Marek23 - Sob 17 Kwi, 2010 Wielkie dziękuję dla Vlodarskiego...Vlodarsky - Pon 19 Kwi, 2010
w międzyczasie zapraszam jeszcze Kubę Jakartiego na uzupełnienie tego co było zamówione a dojdzie dopiero jutro lub w środę , Łukasza na kontrolę o której rozmawialiśmy i eM'a również na kontrolę o której rozmawialiśmy.
Pozdro Ziomy i błaaaggggaaaammmmm nie zaczynajcie rozmowy od "zdążymy przed Lublinem ? " hehehe staram się
Na I stronie tego tematu mały update.martin.h - Sob 24 Kwi, 2010 Wielkie dziękuję dla Marka za telefoniczne konsultacje siema - Sob 24 Kwi, 2010 Tradycyjnie: Wielkie dzięki dla Marka za jego zapał, chęci i serce do francuskiej technologii
Żeby nie zaśmiecać- szczegóły niedługo in my pimp.
Jeszcze raz dzięki Marek! Jakarti - Wto 27 Kwi, 2010 jest olej juz?
bo gdzies slyszalem, ze jak sie jezdzi bez oleju to troche niedobrze..Vlodarsky - Wto 27 Kwi, 2010
Jakarti napisał/a:
jest olej juz?
bo gdzies slyszalem, ze jak sie jezdzi bez oleju to troche niedobrze..
nie masz oleju ? pierwsze słyszę ale nie - nie ma jeszcze... został wysłany jeszcze raz do mnie. Jakaś dziwna akcja bo teoretycznie był wysłany ponad tydzień temu
Tak samo z oponami mam teraz dziwną akcję i to jeszcze opony dla znajomego na przyszły sezon zrobię sobie jakieś lepsze zamówienie, żeby mieć magazyn opon.
Na 100% najpierw odezwę się tu żeby hh.org miało możliwość zamówienia rozmiarówek pod siebie.saxorulez - Wto 27 Kwi, 2010 czy mogę zapisać się na zmianę R888 na R888 jeszcze przed lublinem?Vlodarsky - Pią 30 Kwi, 2010 1. Mick - CCS na dłuższe stanie
2. Cartoon - Fiesta
3. Greg - C2
4. KarQ - Civic
5. Łukasz - białe saxo vts
6. Xsara 1,6 16vCartoon - Pią 30 Kwi, 2010 Już coraz bliżej siema - Pią 30 Kwi, 2010 A ja, po raz wtóry Vlodarskiemy składam DZIĘKI! Żyj długo i szczęśliwie!Mick - Pią 30 Kwi, 2010 Marku po weekendzie majowym przywieść?Vlodarsky - Pią 30 Kwi, 2010 Tak proszę Mick - Pią 30 Kwi, 2010 daj znać jak wrócisz z weekendu to tak też się zjawie Vlodarsky - Pią 30 Kwi, 2010 Pierwszy wolny dzień po weekendzie pracuje. Zapraszam. W weekend nigdzie nie jadę ale poświęcam czas żonie