PiTT - Pią 16 Paź, 2009 a to jeden z moich ulubionych projektów
CHRZANEK - Pią 16 Paź, 2009
Marek23 napisał/a:
Ale zabawa jest większa niż w jakimkolwiek z3 2.8 czy 3.0... I trzeba bardziej ogarniac, zeby tym latac.Ja sie jaram.
agri
I w Fwd nie jest łatwo utrzymać wysokoobrotowe auto w "power bandzie", a tu dodatkowo trzeba jeszcze trafiać w czarne GeKo - Pią 16 Paź, 2009 Jak ta cipa ma zapięty pas Michał - Pią 16 Paź, 2009 sylikony by jej zgniotłostrick - Wto 01 Gru, 2009 http://www.allegro.pl/ite...00_wroclaw.html
A moze jednak biała?Janusz - Wto 01 Gru, 2009 optycznie mistrz....
ciekawe jak mocno była walona.... no i jak sprawy techniczne ...Bad-i - Wto 01 Gru, 2009 co za debil usuwa spryskiwacz na xenon Franek - Wto 01 Gru, 2009 Jeśli koleś przemalował całe auto, to ppewnie mało z niego wcześniej było.
Zwłaszcza że pisze o wypadku.Rudello - Wto 01 Gru, 2009
Franek napisał/a:
Jeśli koleś przemalował całe auto, to ppewnie mało z niego wcześniej było.
Niekoniecznie. W przypadku uszkodzenie częsci elementów lub przyrysowania boku majac ekstra $$ wolałbym całe auto przemalować niż narażać sie na tęcze kolorów na aucieNiemy - Śro 02 Gru, 2009
Rudello napisał/a:
Franek napisał/a:
Jeśli koleś przemalował całe auto, to ppewnie mało z niego wcześniej było.
Niekoniecznie. W przypadku uszkodzenie częsci elementów lub przyrysowania boku majac ekstra $$ wolałbym całe auto przemalować niż narażać sie na tęcze kolorów na aucie
sprowadzając rozbite auto z zagranicy nie masz ekstra kasy z ubezpieczenia, przeważnie naprawia się "po kosztach" także spryskiwacze pewnie były połamaneVlodarsky - Śro 02 Gru, 2009
Rudello napisał/a:
majac ekstra $$
Mając ekstra $$ pojechałbym do dobego lakiernika i zapomniał o problemie.
Ja już trochę nie ogarniam.. to jaki to ma być samochód ? może wejdziemy w bmw cabrio serii 3 ? albo w x3 , x5 ?PiTT - Śro 02 Gru, 2009 hehehe
z-ki mi się nie podobają za bardzo
ale S2K jest mistrz, na lato marzenie
jeśli BMW to bym szukał 3 cabrio, ale od e46-> M - Śro 02 Gru, 2009 nowa 3-ka cabio.... marzenieCHRZANEK - Śro 02 Gru, 2009 E30 cabrio... marzeniaJanusz - Śro 02 Gru, 2009 m3