piekny pokaz w 3 aktachRyba - Sob 08 Maj, 2010 pokaż ktoś w końcu tą czarną dupencje anjas - Sob 08 Maj, 2010
Ryba napisał/a:
pokaż ktoś w końcu tą czarną dupencje
tą?M - Sob 08 Maj, 2010 Dobrze ze juz jestem po sniadaniu.
Ale taki potwór musi wielką kupę robić Anonymous - Sob 08 Maj, 2010 żałosne-mam nadzieje ze ktos tego nadętego bufona w końcu dobrze pyerdolnie i zakonczy ten cyrkmartin.h - Sob 08 Maj, 2010 Jak to mówi stare przysłowie: "do trzech razy sztuka". To, że Pudzian nie ma techniki było wiadomo, ale mnie zdziwił kompletny brak kondycji. Gdyby on miał walczyć tyle co Khalidow to chyba sam padłby na ring.
Ale nie śmiejmy się Pudzian to człowiek renesansu, dźwiga, walczy, tańczy, śpiewa. Jeszcze go brakuje w skokach, F1, no i może Smuda go powoła na Euro 2012.M - Sob 08 Maj, 2010 Panowie tu nie chodzi o walke, tu chodzi o show,
ludzie, sponsorzy, ogladalnosc, ma duzo ludzi to obejrzec, moze to byc lipa ale show musi byc.Anonymous - Sob 08 Maj, 2010 Ciekawe ile kosztuje wynajęcie pleców Pudziana ? Barejka - Sob 08 Maj, 2010 pierdolony polsat wszystkie filmy usuniete ale juz obejrzalem anjas - Sob 08 Maj, 2010 jeśli chodzi o show to była to kwintesencja badziewia, lambady i kiczu.
Zapowiadający gość z gangsta łańcuchem, który nie wiadomo po jaki ch... zapowiadał po angielsku.
A rozwalił mnie Kułak, któy wjechał do hali wozem bojowym
Niedługo będzie to wyglądało jak wrestling.106 - Sob 08 Maj, 2010
anjas napisał/a:
A rozwalił mnie Kułak, któy wjechał do hali wozem bojowym
brakowalo tylko zeby zeskakujac z niego skrecil noge Bart - Sob 08 Maj, 2010 KarQ - Sob 08 Maj, 2010
anjas napisał/a:
kwintesencja badziewia
EEE, komentator Juras rzekł, że Mariusz pokazał kunszt walki bokserskiej
Chciałbym, żeby była jeszcze jedna runda, Kawaguczi jeszcze by przy punktował.Niemy - Sob 08 Maj, 2010 Byłem wczoraj w spodku na tej gali, generalnie bez rewelki, liczyłem że Pudzian pokaże coś więcej, Akmed też się nie popisał i jeszcze nie sprzedawali browaru Bad-i - Sob 08 Maj, 2010
Niemy napisał/a:
Byłem wczoraj w spodku na tej gali, generalnie bez rewelki, liczyłem że Pudzian pokaże coś więcej, Akmed też się nie popisał i jeszcze nie sprzedawali browaru
widziałeś ta czarną z tym gościem ?? zayebista była