blond włosy, futerko, myślę sobie nie będzie żadnej zabawy
hmm... nie bawisz sie z bobrami???
nie ma to jak wyrwać coś z kontekstu PiTT - Wto 01 Gru, 2009 dzień jak każdy, wracałem sobie spokojnie do domu, większość drogi lekki korek i dojeżdzając do świateł zauważyłem w lusterku bardzo ładne lampy Insigni
przede mną 1 auto na lewym pasie, Insignia za mną
widzę że za światłami pusto, czekam na zielone
ruszam spokojnie i czekam aż zawodnik przede mną zjedzie na środkowy, ale nie robi tego
w lusterku już widzę jak napada na mnie Insignia, więc kierunek zmiana pasa na środek i opór
Insignia zaczyna się oddalać... no i tak już zostaje do sporej prędkości, zbliżam się to tunelu pod Puławską przy zjeździe na Ursynów, więc odpuszczam, widzę że kierowca Insigni też rozsądny i nie wykorzystuje tego faktu żeby za wszelką cenę mnie wyprzedzić
kierowca zjeżdza na Ursynów, bardzo ładne auto...
Insignia OPC w kolorze czerwonym, dzisiaj rano jak jechałem do roboty to ją widziałem zaparkowaną, więc się nieco przyjrzałem, konkret jest OPC
k-mart - Wto 01 Gru, 2009 sorry, wiadomo ze to bylo 1.9cdti w pakiecie opc....PiTT - Wto 01 Gru, 2009 a były? kurde może faktycznie ktoś sobie taki pakiet odwalił
ale ta sama felga, te same zderzaki
fajnie wygląda ta furamartin.h - Wto 01 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
a były?
Jasne, że były.
Prawdziwe OPC to rywale dla 400-konnych Evo, GT-R'ów i Porsche Turbo, a nie dla Twojego Golfa Bad-i - Wto 01 Gru, 2009 jezeli rejestracja WI to 2.8 T w pakiecie (motor 260 KM)PiTT - Wto 01 Gru, 2009
Bad-i napisał/a:
jezeli rejestracja WI to 2.8 T w pakiecie (motor 260 KM)
heheh, no jutro sprawdzę jak będzie zaparkowane w tym samym miejscu
czerwona sztuka
nie wiem co mi się ubzdurało że na zagranicznych blachach, ale jutro jak się uda to zrobię fotkę Bad-i - Wto 01 Gru, 2009 nie no ja nie mowie ze nie, bo OPC tez powinienes zjesc. Znam poprostu wlasciciela czerwonej OPC line z 260 konnym motorem.k-mart - Wto 01 Gru, 2009 ale OPC maja niby 325KM, ale tam jest jak w saxo vts i 106 gti: kazdy egzemplarz ma +/- 20KM w prezencie.PiTT - Wto 01 Gru, 2009
Bad-i napisał/a:
nie no ja nie mowie ze nie, bo OPC tez powinienes zjesc. Znam poprostu wlasciciela czerwonej OPC line z 260 konnym motorem.
cholera wie, nie mam porównania, wiem tylko że kierowca był bardzo pewny siebie i chciał mnie przestraszyć
ogólnie nie lubię opli, ew. taką insignię bym przytulił, ale... chyba bym wolał takie mondeo jak miałeś 2.5T
nie wiem, ale jakoś nie przekonują mnie ople mimo że ostatnio sporo mocy pakują pod maskęAnonymous - Wto 01 Gru, 2009 Insignia waży prawie 2 tony Z czym do ludzi Bad-i - Wto 01 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
ogólnie nie lubię opli, ew. taką insignię bym przytulił, ale... chyba bym wolał takie mondeo jak miałeś 2.5T
bez chwili zastanowienia w dniu dzisiejszym wziałbym Insignie zamiast Mondeo. Forda chyba długo nie kupie anjas - Wto 01 Gru, 2009
Bad-i napisał/a:
Forda chyba długo nie kupie
łaj?wasq - Wto 01 Gru, 2009
anjas napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Forda chyba długo nie kupie
łaj?
bo nie ma wersji ST Janusz - Wto 01 Gru, 2009
Cytat:
bo nie ma wersji ST
ST to z niemieckiego szpas Total (czy jak to sie tam pisze)
prawdziwe fordy skończyły się na coswortah, no może jeszcze foka RS pierwszej generacji....