no name - Pon 16 Kwi, 2012 w Katowicach was79 - Pon 16 Kwi, 2012 buhaj działa na całym ŚląskuBarejka - Pon 16 Kwi, 2012 no name, ladnie wyszlo sam sie nawet takiego efektu nie spodziewalem nox - Wto 17 Kwi, 2012 Rabat na hh org 5 do 7%
qarqu zestaw dobry
z tym że
felgi jeżeli masz mocno zasyfione to bilbery nie da rady to dobry środek do stałem pielęgnacji raczej zadbanych felg .
do skóry nie polecam talosa
reszta ok aha glinka wychodzi kożystniej z bilthambera o porady najlepiej pidać na maila tam odpisujemy systematycznie mrcleaner@mrcleaner.plAndrew - Pią 20 Kwi, 2012 nox, co polecasz dobrego do skóry ? może być AIO lub jeden cleaner a potem do konserwacji...myślałem nad Gliptone GT11/GT12
Ewentualnie jeszcze dobry wosk do ciemnych lakierów...politure mam Poorboy'snox - Śro 25 Kwi, 2012 Hey ,
Jak skóra jest w dobrej kondycji to polecam GT15 & GT11 cleaner gt 12 jest do skór zniszczonych
dobry wosk do ciemnej barwy jak ma byc to na okres letni polecam dodo juice purple haze trwałość około 2-3 miesiąceprzy założeniu prawidłowej pielęgnacji auta .antoś - Śro 25 Kwi, 2012 Chciałem spolerować lekkie ryski z czarnego lakieru. Nie mam jakiegoś doświadczenia, chciałbym się nauczyć i co kupić.
Polerka jakaś jest. nox - Sob 28 Kwi, 2012 jeżeli faktycznie są delikatne i płytkie to polecam
wkońcu jest stała oferta dla HH org 7% rabatu na cały asortyment sklepu
hasło wpisujemy w odpowiednio pole rabatowe o treści : hothatch
rabatem nie są objęte produkty w cenach promocyjnych na sklepie .antoś - Wto 01 Maj, 2012 A Megs Ultimate Compound? Ale ręcznie to chyba mi ręce odpadną, żeby był jakiś efekt;/
Myślałem, żeby kupić jakiegoś miękkiego pada (niebieskiego?) i spróbować maszyną. Mam jedno auto do nauki polerki. nox - Wto 01 Maj, 2012 jak masz sensowną maszyne to wykańczający pad i odpowiednia pasta to naprawde nie ma opcji żebyś coś popsuł
uc jest ok nie lubi obrotów powyżej 800 wtedy polecał bym coś bardziej w stylu scholl s17+ lub scholl s30+ lub jeżeli są to tylko mikro ryski oraz hologramy to menzerna 4000antoś - Śro 02 Maj, 2012 Super! Tak właśnie chce zrobić. Są małe ryski i hologramy, więc w wakacje będę działał.nox - Śro 23 Maj, 2012 zapraszam na nasz firmowy profil na FB na bierząco pokazujemy tam nasze prace z Tritmentów
http://www.facebook.com/wwwMrCleanerplBart - Śro 23 Maj, 2012 skutera jeszcze żadnego nie robiliście Walle - Śro 23 Maj, 2012 bo na to trzeba czasu! iQ - Śro 23 Maj, 2012