M - Pią 26 Lut, 2010 Podobno jak sie blisko siądzie to w scenach gdzie na calym ekranie są głowni bohaterzy czyć smyranie po jajkachPiTT - Pią 26 Lut, 2010
eM napisał/a:
Podobno jak sie blisko siądzie to w scenach gdzie na calym ekranie są głowni bohaterzy czyć smyranie po jajkach
taaa a potem patrzysz i nie masz portfela anjas - Pią 26 Lut, 2010
Drone napisał/a:
Lepiej iść do kina gdzie wyświetlają to cyfrowo.
czyli np. gdzie?
(serio pytam)PiTT - Pią 26 Lut, 2010
anjas napisał/a:
Drone napisał/a:
czyli np. gdzie?
Kino Neptun w Karwiianjas - Pią 26 Lut, 2010
PiTT napisał/a:
Kino Neptun w Karwii
Lipa, jest tylko Dom Wypoczynkowy Neptun... Kina nie ma M - Pią 26 Lut, 2010
anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:
Kino Neptun w Karwii
Lipa, jest tylko Dom Wypoczynkowy Neptun... Kina nie ma
Karwia... Drone - Pią 26 Lut, 2010
anjas napisał/a:
Drone napisał/a:
czyli np. gdzie?
(serio pytam)
Ja byłem w Multikinie w Złotych Tarasach w WawieMichał - Pią 26 Lut, 2010 arkadia !!
byłem sie przejść po sklepach ( nic nie chciałem kupić !! ) a później kinoanjas - Pią 26 Lut, 2010 czyli normalnie, koszerne kino będzie OK... Myślałem, że jak 3d to ino ajmaks.PiTT - Wto 16 Mar, 2010 byłem wczoraj na cyfrowym 3D
obraz miodzio
ogólnie fajne kino
ale jak dla mnie ten film jest mega polityczny
pięknie pokazana jest polityka Stanów, kraj bogaty w złoża naturalne jest potencjalnym celem
symbolika upadku drzewa idealnie przedstawia obalenie posągu saddama
do tego główny bohater, postać z poza kręgów władzy, ałtsajder... Barrack Obama
tyle od mnie 206 Gti - Wto 16 Mar, 2010
Synek napisał/a:
byłem sie przejść po sklepach ( nic nie chciałem kupić !!
Dokładnie - my tak często z Majkiem robimy ..pP - Wto 16 Mar, 2010 byłem w imaxie na sadybie..
film ok, ale tylko wizualnie.. jednak zawiodłem sie bo najpierw bajki o ekranie wysokim na 18 metrów i szerokim na 40 a potem pokazali film na połowie mniejszym ekranie KonradMK - Wto 16 Mar, 2010
pP napisał/a:
byłem w imaxie na sadybie..
film ok, ale tylko wizualnie.. jednak zawiodłem sie bo najpierw bajki o ekranie wysokim na 18 metrów i szerokim na 40 a potem pokazali film na połowie mniejszym ekranie
i dobrze, ja oglądałem tam sto lat temu Matrixa na full size i generalnie nic nie widziałem bo nie mogłem objąć całego ekranu wzrokiem.PGmaster - Wto 16 Mar, 2010 A ja jeszcze nie bylem. W Sadybie nadal kolejki. Moze w tym tygodniu sie uda.PiTT - Wto 16 Mar, 2010
PGmaster napisał/a:
A ja jeszcze nie bylem. W Sadybie nadal kolejki. Moze w tym tygodniu sie uda.
fakt do imaxa to chyba kilka tygodni się czeka
za mną stali ludzie co robili rezerwację 5 marca
i mimo że na tablicy była informacja że wszystkie bilety sprzedane to typek dostał bilet bo bardzo dużo spada godzinę przed seansem (do imaxa trzeba godz. przed odebrac)
ja byłem w normalnej sali ale na cyfrowym 3d bo jak już ktoś pisał, podobno i tak lepiej iść na cyfrowy