Janusz - Wto 29 Cze, 2010 Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem seryjnego EVO X. Widać różnicę do sporta, w wieku konstrukcji oraz przeniesieniu napędu. Bardzo chętnie bym takim się poruszał.
Tomcat - Wto 29 Cze, 2010 To teraz pociągnie Pan druta mojemu koledze...
Janusz - Śro 30 Cze, 2010
Cytat:
To teraz pociągnie Pan druta mojemu koledze...
apropo drutów ?? co się ostatecznie stało się podczas powrotu ??ade - Śro 30 Cze, 2010 apropo upalania;] kiedy runda 2ga?Janusz - Śro 30 Cze, 2010 proponuje 11.07
tylko musze opony pozamieniać GSD3 nie wytrzymały mi 4 miesiecy na pzredniej osi i 2 miesięcy na tylnej tzn narazie są równe z ogranicznikami Tomcat - Śro 30 Cze, 2010
Janusz napisał/a:
Cytat:
To teraz pociągnie Pan druta mojemu koledze...
apropo drutów ?? co się ostatecznie stało się podczas powrotu ??
W Evo odpadł cały jeden klocek bieżnika, aż do drutów
Janusz napisał/a:
proponuje 11.07
tylko musze opony pozamieniać GSD3 nie wytrzymały mi 4 miesiecy na pzredniej osi i 2 miesięcy na tylnej tzn narazie są równe z ogranicznikami
Spoko, u mnie T1R wytrzymały 4 miesiące Środek bieżnika jest jeszcze spoko, ale boki już nie istnieją, zero. Widać ja naparzam po zakrętach, a Januszek po prostej Janusz - Śro 30 Cze, 2010
Tomcat napisał/a:
Widać ja naparzam po zakrętach, a Januszek po prostej
trza sie przylansic, wiesz palenie gumy itp ade - Śro 30 Cze, 2010 nie 11...:D na wakacjach wtedy jestem!!:D
w ten weekend nie mozemy poupalac??:D:PJanusz - Czw 01 Lip, 2010
ade napisał/a:
nie 11...:D na wakacjach wtedy jestem!!:D
w ten weekend nie mozemy poupalac??:D:P
ja w ten nie dam rady.... będę się opalać a upalać za dwa Marek23 - Czw 01 Lip, 2010 Syncy,ja do soboty jestem w Domaniewicach, to około 10 km od Wolbromia. Jak będzie jakaś akcja upalaniowa, to się polecam jako pilot,balast,kompan bez próśb o lajtowe kołko Tomcat - Czw 01 Lip, 2010 Ja w tą niedzielę jadę na Tychy, więc znając życie w sobotę do 1 w nocy będziemy coś robili przy aucie... Ten weekend słabo widzę.vitesse - Czw 01 Lip, 2010 ja jestem otwarty na wszelkie terminyrasta - Pon 19 Lip, 2010 W najbliższą sobotę kolejna eliminacja, może wreszcie ktoś z HH oprósz Stf i mnie się skusi - naprawdę warto!
Więcej info - http://www.wst.waw.pl/events.php?id=33fydi - Pon 19 Lip, 2010 Fajna sprawa ten wyścig 16 km niestety za daleko jak dla mnie anjas - Wto 20 Lip, 2010 a my łopon nie mamy