To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - TrackDay razem z Coltami Radom

Bart - Sob 17 Kwi, 2010

Frankowskiego lubię, konkretny gość (takie przynajmniej sprawia wrażenie), za to jakoś TopGear (papierowy) ostatnio do mnie nie przemawia.
fydi - Sob 17 Kwi, 2010

bart napisał/a:
Frankowskiego lubię,

Się wie! Franek łowca bramek!

Anonymous - Sob 17 Kwi, 2010

GeKo napisał/a:
Nie będzie możliwości wykupienia NNW bezpośrednio na torze?

NIE

AK nie ma nic do zaoferowania odnośnie ubezpieczenia, to moja sprawa, wykupuję polisę zbiorową

kosmita napisał/a:
Nie bądź tego taki pewny. U nas też niby miało być spoko, ale przyjechał pan prezes i zaczął straszyć sądem, że miał być zlot, a nie sportowa jazda itp. Także uważajcie.

dobrze wiedzieć

kosmita - Sob 17 Kwi, 2010

pawela, pamiętaj,aby na tej polisie było napisane "sport" albo coś w tej deseń, bo o to też mogą przyczepić ;)
Anonymous - Pon 19 Kwi, 2010

wiem wiem ;)
zefir - Pią 30 Kwi, 2010

dobra RODACY,

czy ktos reflekci na jakis meeting okolo torowy, tzn. pt wieczorem mini integracja, sobota tor, pozniej maxi integracja. jesli tak to mozna byc cos kolo radomia ponaogarniac i zaklepac se miejscowe.

pozdro

Anonymous - Pią 30 Kwi, 2010

Ajm In , Bardzo chętnie
KarQ - Pią 30 Kwi, 2010

zefir, na mnie można liczyć :] nie wiem czy w piątek, ale po torze jak najbardziej.
zefir - Pią 30 Kwi, 2010

no to krotka pilka, czy ktos kolo radomia ogarnia jakas znosna meline czy do colciakow podpinamy sie w sensie jakis ekstra domek wynajmiemy w ich osrodku? dajmy sobie tydzien na zastanowienie i mozna cos zdzialac ;)
KarQ - Pią 30 Kwi, 2010

Ja myślę, że do Colciaków. Weźmiemy coś w samym centrum ośrodka, gdzie będą prowadziły wszystkie drogi i impreza :jupi:
zefir - Pią 30 Kwi, 2010

mi tez tak pasuje ;D
M - Pią 30 Kwi, 2010

Pozdrówcie odemnie Luka Skywalkera! :D

A tak powaznie - prosimy o obfitą relację foto-video :)

KarQ - Pią 30 Kwi, 2010

eM, a Ty czemu wykruszyłes :?:
M - Pią 30 Kwi, 2010

Zamiast mnie jedzie siema a ja bym pojechal jak ktos mnie zabierze :)
KarQ - Pią 30 Kwi, 2010

Jeśli moja wybranka nie będzie jechała to ja Cie mogę zabrać. Niestety więcej miejsc siedzących w aucie nie ma ;D

Ale takie tematy będziemy dogrywać przed samym wyjazdem. Na pewno jakoś pojedziesz :>