M - Nie 18 Kwi, 2010 Co masz wbite w co?Bonczek - Nie 18 Kwi, 2010 Mójchój w 'sensację'. Odbiegasz od tematu.M - Nie 18 Kwi, 2010
Bonczek napisał/a:
Mójchój w 'sensację'. Odbiegasz od tematu.
Sam zacząłeś OT wiec nie cwaniakuj tutaj.Bonczek - Nie 18 Kwi, 2010 Tak jest Panie Administratorze.M - Pon 19 Kwi, 2010 Obejrzałem katastrofę tu 134 - troche mniejszego od 154.
I powiem wam ze wcale mnie nie dziwi ze nasz tak wyglądał jak wpadł do góry nogami na drzewa skoro ten tylko zjechał z pasa.
kamil - Pon 19 Kwi, 2010 tylko pamiętaj, że ten startował i był cały zatankowany. Różnica w eksplozji diametralna.M - Pon 19 Kwi, 2010 Chodzi mi o rozmiar zniszczeń kadłuba vs to co napotkał.kamil - Pon 19 Kwi, 2010 on nic nie napotkał oprócz trawy i krzaków, on po prostu eksplodował Greg - Pon 19 Kwi, 2010
eM napisał/a:
Poczekajmy na wynik śledztwa, i analize polskiej czarnej skrzynki.
Skoro nic w tej chwili nie wiemy to rownie dobrze ufo moglo spowodować wypadek.
naprawdę wierzysz, że cokolwiek zostanie ujawnione? Ja nie. Ruscy trzymają łapy na skrzynkach, my dostaniemy bełkot.
Czytałem gdzies, że ruscy nie chca podac do wiadomości odczytów ze skrzynek ponieważ zawierają "intymne rozmowy". cCiekawe jakie rozmowy toczyłyby się przy takim manewrze i czym one by były w obliczu wyjasnienia katastrofy?
Mi to śmierdzi czymś, co nie jest przypadkowe.M - Pon 19 Kwi, 2010 To w tej chwili jest bez znaczenia. Nie jest ważne kto to zrobił ważne kto na tym zyskał.
My nie zyskaliśmy na pewno.
Strzelono nam (albo sami sobie strzeliliśmy) niezłego gola a jest wlasnie 89minuta meczu.
Tak mniej wiecej to widzę.Vlodarsky - Pon 19 Kwi, 2010 za minutę wjeżdżają do nas czołgi ?M - Pon 19 Kwi, 2010 Teraz nie walczy się na czołgi. Obejrzy ten dokument o KGB co Ci zalinkowałem.Bad-i - Pon 19 Kwi, 2010
Vlodarsky napisał/a:
za minutę wjeżdżają do nas czołgi ?
sedzia przedluzyl mecz o 3 minetyGreg - Pon 19 Kwi, 2010
eM napisał/a:
Teraz nie walczy się na czołgi. Obejrzy ten dokument o KGB co Ci zalinkowałem.
Jaki? Anonymous - Pon 19 Kwi, 2010 eM, czy Ty naprawde wierzysz w to co piszesz? wierzysz że wypadek TU mógł być spowodowany przez Rosjan?