HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
Anonymous - Wto 13 Lip, 2010 jest to dobra opcja .... mikan jedziesz do nich tzn do niej siema - Wto 13 Lip, 2010
mikan napisał/a:
Co do zawodów to moja propozycja jest taka jedziemy 3 razy z czego 2 pierwsze przejazdy to kwalifikacje
Ja już bym wolał 1x qual. i 2xdłuższy wyścig.mikan - Wto 13 Lip, 2010 ustalmy tylko wspólnie termin, moja propozycja to wtorek o 20mikan - Wto 13 Lip, 2010
siema napisał/a:
Ja już bym wolał 1x qual. i 2xdłuższy wyścig.
problem jest tylko taki że w kartarenie są dość spore różnice między wózkami i jeden bieg kwalifikacyjny tej różnicy nie zniwelujeAnonymous - Wto 13 Lip, 2010 nie nie za szybko .... ja zaproponuję jak ty ustalisz wszelkie szczegóły z Pania z KartArenymikan - Wto 13 Lip, 2010
Marcel 08 napisał/a:
ja zaproponuję
co zaproponujesz chyba termin powinien być ustalony w pierwszej kolejnościAnonymous - Wto 13 Lip, 2010 termin na koniec lipca początek sierpień w lipcu już smigaliśmy dwa razy - niech bedzie jakaś przerwa206 Gti - Pią 16 Lip, 2010 Powiem tak:
ZBYCHU MŁUCIkamil - Pią 16 Lip, 2010 Zbychu, były puchary ! jeden trafił do naszego klubowicza ! Jakarti 1st. place !
Gratulacje
Eliminacje były zacięte startowało ponad 60 osób, do pół finału dostało się 36 osób do finału przeszła 15. Finał na zasadach rozstawionego wyścigu. Kuba rozstawiony na 2 miejscu finalnie wygrał. Ja startując z 7 lokaty i walcząc o 4 miejsce niestety wpadłem po 5 okrążeniach na bandy i sam już nie mogłem wyjechać. Ostatecznie 13 miejsce i duży niesmak z przegranej.anjas - Pią 16 Lip, 2010 fajnie, gratulacje Panowie
I gratulacje Kubson.
A jakie czasy?kamil - Pią 16 Lip, 2010 Na początku były jazdy próbne i tu Karty były skręcone. Adaś miał najlepszy cza 1.04 potem ja 1.06. Jak zaczeły się eliminacje to i karty odblokowane to Jakarti wykręcał 59 sek ja 1.00 . Finalnie Kubuś zszedł do 58 sek, ja nie pamiętam bo już byłem tak wkurwiony za spadek tylu miejsc, ze nawet na tablice nie patrzyłem.
Ale dzisiaj jestem padnięty bo w przeciągu 4 godzin zrobiliśmy 4-5 jazd 10 minutowych.anjas - Pią 16 Lip, 2010 fajna impra. A jak obsługa RCW?kamil - Pią 16 Lip, 2010 no rewelacyjna, mili, uśmiechnięci itp itd PiTT - Pią 16 Lip, 2010 ja byłem tylko na jazdach próbnych, ale karty były tak zblokowane że kamil zrobił koło mnie flyby na tym długim łuku w lewo i pojechał daaaaleko
niestety o 21 musiałem się zmywać, więc nie załapałem się na odblokowane
ale jak się dowiedziałem że finalny wyścig był z zatrzymanego to i tak bym nie miał czego szukać
dzięki Zbychu za obecność i udzielenie wywiadu dla Eski hehehehehkamil - Pią 16 Lip, 2010 tak tak Adaś Zbychu jest sławny - udziela wywiadów