M - Sob 02 Paź, 2010 Chyba pozamiatane.KonradMK - Nie 03 Paź, 2010 To jeszcze uderzmy w te ceny 9.99, 19.99 itd. Ja się pytam: Jak kurwa nie mają tyle jednogroszówek w kasie to niech napiszą cenę 10, 20 pln a nie zgrywają idiotów potem. To mnie wkurwia nasajmprzód Anonymous - Nie 03 Paź, 2010 Marek23 - Nie 03 Paź, 2010
Cytat:
To jeszcze uderzmy w te ceny 9.99, 19.99 itd. Ja się pytam: Jak kurcze nie mają tyle jednogroszówek w kasie to niech napiszą cenę 10, 20 pln a nie zgrywają idiotów potem. To mnie kurcze nasajmprzód
Daj numer konta to Ci zrobie przelew sumy,którą straciłeś we wrześniu przez brak jednogroszówek. Chciałbym miec takie problemy w sferze finansowej fydi - Nie 03 Paź, 2010
Cytat:
Ja się wczoraj wkur.wiłem, sala wynajęta, gramy w kosza, trzeba zapłacic babce co tam sprząta... Wyciągam kartę, chcę te 5 zł zapłacić kartą. A ona do mnie,że kart nie przyjmuje, a nawet nie ma terminala. Sorry, jak ide na kosza to tylko z kartą bez gotówy, może mam jeszcze 5 zł trzymać w moich Nikeach Tłumacze,że mam biznes, że współpracuje z korporacją, że kur.wa znam języki i nie raz opie.rdoliłem lunch. Ona na to,że kart nie przyjmuje
Rozumiem Walle... Miałem ochotę ta dziwkę udusić, zabić. Następnym razem zapłacę jej jednogroszówkami. Gangsterska akcja Polecam, Żanet Kaleta.
Walle - Pon 04 Paź, 2010
Marek23 napisał/a:
Ja się wczoraj wkur.wiłem, sala wynajęta, gramy w kosza, trzeba zapłacic babce co tam sprząta... Wyciągam kartę, chcę te 5 zł zapłacić kartą. A ona do mnie,że kart nie przyjmuje, a nawet nie ma terminala. Sorry, jak ide na kosza to tylko z kartą bez gotówy, może mam jeszcze 5 zł trzymać w moich Nikeach Tłumacze,że mam biznes, że współpracuje z korporacją, że kur.wa znam języki i nie raz opie.rdoliłem lunch. Ona na to,że kart nie przyjmuje
Rozumiem Walle... Miałem ochotę ta dziwkę udusić, zabić. Następnym razem zapłacę jej jednogroszówkami. Gangsterska akcja Polecam, Żanet Kaleta.
Sapkowki mógłby się od Ciebie uczyć. Podziwiam szczerze zaangażowanie w temat.Marek23 - Pon 04 Paź, 2010 Wiem,,ze boli, ale przejdzie.Walle - Pon 04 Paź, 2010 iniemamocnych:
Szanowny Panie,
W nawiązaniu Pana maila z dnia 29 września 2010 r. dotyczącego płatności kartą płatniczą przy użyciu terminala, uprzejmie informuje, że przedsiębiorca umożliwiający swoim klientom dokonania płatności kartami, uiszcza czynsz za dzierżawę terminala do akceptacji kart, którego wysokość jest uzależniona od technologii realizowanego połączenia (telefonii stacjonarnej bądź technologii GPRS). Ponadto od każdej transakcji bezgotówkowej jest pobrana prowizja.
Należy także zauważyć, że w polskim systemie prawnym obowiązuje zasada swobody umów, która polega na przyznaniu stronom zobowiązania możliwości zawierania i kształtowania treści umów w granicach zakreślonych przez prawo. Nie ulega jednak wątpliwości, że powinien Pan zostać poinformowany przed dokonaniem transakcji, że dany przedsiębiorca akceptuje płatność kartą jedynie powyżej kwoty 12 zł.
Z poważaniem,
Joanna Wysocka
Centrum Komunikacji Społecznej
Urząd m. st. Warszawy
Kartki o limicie w opisywanym w temacie kiosku nie ma. Ale już mi wqrw przeszedł. Koniec i kropka.anjas - Pon 04 Paź, 2010
Walle napisał/a:
Szanowny Panie,
W nawiązaniu Pana maila z dnia 29 września 2010 r. dotyczącego płatności kartą płatniczą przy użyciu terminala
że też Ci się chciało...Vlodarsky - Pon 04 Paź, 2010
anjas napisał/a:
że też Ci się chciało...
to samo pomyślałem Marek23 - Pon 04 Paź, 2010 Walle - Pon 04 Paź, 2010 Oj tam - Wam się chciało zapełnić 10 stron w tym temacie to mi się chciało dwa zdania w mailu napisać Jacek - Pon 04 Paź, 2010 M - Pon 04 Paź, 2010 Sugestia jacka słomki myślę że jest najlepsza.KonradMK - Wto 05 Paź, 2010
Marek23 napisał/a:
Cytat:
To jeszcze uderzmy w te ceny 9.99, 19.99 itd. Ja się pytam: Jak kurcze nie mają tyle jednogroszówek w kasie to niech napiszą cenę 10, 20 pln a nie zgrywają idiotów potem. To mnie kurcze nasajmprzód
Daj numer konta to Ci zrobie przelew sumy,którą straciłeś we wrześniu przez brak jednogroszówek. Chciałbym miec takie problemy w sferze finansowej