Jacek - Śro 02 Lut, 2011 słitaśne te focie
swojo drogo piekne te budynki, miałem okazję kiedyś pozwiedzać..piękne wysokie mieszkania z ori posadzkami, mosiężne gelendry..ahh 106 - Śro 02 Lut, 2011 na ostatnim zdjeciu przemycony fiat panda nox - Śro 02 Lut, 2011 mnie się to podoba kwestia gustu choć przykładu neomodernizmu w kato jest kilka ciekawszych okazównox - Śro 02 Lut, 2011 oo znalazłem może się coś zdubluje ale cóż.
to kocham
Jacek - Śro 02 Lut, 2011 mistrz!!!!!!!!!!mi - Śro 02 Lut, 2011 a ten budynek nie mistrz?
...swoją drogą gdzieś zgubiłem foto budynku z pięknymi giętymi szybami w oknach...Jacek - Śro 02 Lut, 2011
mi napisał/a:
a ten budynek nie mistrz?
...swoją drogą gdzieś zgubiłem foto budynku z pięknymi giętymi szybami w oknach...
piękny
jak znajdzisz foto to wklej proszębudzik - Śro 02 Lut, 2011 Gdynia też jest piękna pod tym względem Jacek - Śro 02 Lut, 2011
budzik napisał/a:
Gdynia też jest piękna pod tym względem
z tego samego okresu budynki nox - Śro 02 Lut, 2011 niegdyś jako dziecko jeździłem non stop przez 10 lat do babci na 2 miesiące wakacji własnie do gdyni Piękna sprawa piękne miasto eh miasto portowe mają coś w sobie Ale ceny mieszkań zabiją nawet na takiej Płycie Redłowskiejmi - Śro 02 Lut, 2011 gacia!
...i dalej:
Jacek - Śro 02 Lut, 2011 to juz Bytom
iQ - Śro 02 Lut, 2011
budzik napisał/a:
Gdynia też jest piękna pod tym względem
Jak zobaczylem te foty to Gdynia przyszla mi na mysl Ehh ile wspomnien...budzik - Śro 02 Lut, 2011
Jakoś najładniej wygląda z dostepnych zdjęć w sieci.
Takie na szybko wybrane, reszta tutaj:
http://www.skyscrapercity...ad.php?t=309737
Wklejcie, to co sie podoba
Ogólnie Gdynia mistrz miasto,nie wyobrażam sobie zycia gdzie indziej, no może poza Wrocławiem i tytułowum miastem watku Jacek - Śro 02 Lut, 2011 GŁOS MAJĄ WĘGIEL I STAL!!