ictus, gdzie Ty do cho**ry jeździsz na tych nartach jak mieszkasz w Olsztynie?
2/3 zimy siedze w alpach was79 - Pon 03 Gru, 2012 Pięknie, Armatki pracują m.in. na Soszowie, w Białce.
Ciekawe czy w następny łikent będzie można gdzieś przeczyścić nartki Marek23 - Pon 03 Gru, 2012 W Krakowie śnieg Pirania - Pon 03 Gru, 2012 Czarna Góra w Siennej też przykrywa się białą czapą, idę ostrzyć boazerięKoto - Pon 03 Gru, 2012 W Istebnej też ładują armatki, na Zagroniu nowa trasa, na Złotym Groniu nowa kanapa 6 osobowa, na Ochodzitej, górce z najlepszym widokiem w okolicy też nowy wyciąg, a do tego nówka droga do Istebnej, pięknie się zapowiada. was79 - Pon 03 Gru, 2012 Dobre wieści milordzie Marek23 - Pon 03 Gru, 2012 was79, moze bys sie przesiadł na deskę fydi - Pon 03 Gru, 2012
Cytat:
was79, moze bys sie przesiadł na deskę
tylko, po co? Pirania - Pon 03 Gru, 2012 Rasta zaopatrzony w nowy parapet, więc jest plan, że trochę poobijam sobie dupsko i pouczę się na jego poprzedniej desce. Nie wiem tylko czy już za stara nie jestem na naukę
pewnie jak zwykle będzie mi szkoda każdego "straconego" na to dnia...
Właśnie, was lubi na samej porcelaniewas79 - Pon 03 Gru, 2012
Marek23 napisał/a:
was79, moze bys sie przesiadł na deskę
kurde nie umiem się zdecydować, jak jeszcze zakupiłem atomic'i b-tech'y z flex 90, to boazeria zyskała nową jakość Marek23 - Pon 03 Gru, 2012 Narty są jak golf gti. Szybkie,ale bezpłciowe, nie dają takich emocji...was79 - Sob 08 Gru, 2012 Otwarłem sezon. Na pierwszy raz Soszów.
Rano było -14 st, twardy stok, ale dobrze przygotowany. Później jak to zwykle przy takiej temp zrobiło się lodowisko.
Tak jak przypuszczałem -10kg wagi w stosunku do zeszłego sezonu, sprawia, że jeździ się wybornie faldzip - Sob 08 Gru, 2012
Marek23 napisał/a:
Narty są jak golf gti. Szybkie,ale bezpłciowe, nie dają takich emocji...
zalezy jak sie jezdzi:
ictus - Nie 09 Gru, 2012
Marek23 napisał/a:
Narty są jak golf gti. Szybkie,ale bezpłciowe, nie dają takich emocji...