A tak apropo wkur.iania, codziennie jadąc z pracy ciśnienie mi skacze. Muszę sobie zrobić z tyłu tablicę z napisem: "Spier.alaj na prawy pas ciulu"
Tylko najgorzej jest jak prawym pasem jedzie ktoś 60 km/h, a lewym wyprzedza go inna osoba jadąc 61 km/h
od 1:10 Walle - Pią 14 Sty, 2011 ostatnio jak gnałem Siekierkami do roboty to jednak po mruganiu długimi 90% zmieniała pas...... Aczkolwiek zazwyczaj tak nie jest. Polacy lubią jazdę lewym, choćby dlatego, że tam nie ma kolein i za 10 kilometrów skręca w lewo i już się ustawia przezornie....M - Pią 14 Sty, 2011
Walle napisał/a:
ostatnio jak gnałem Siekierkami do roboty to jednak po mruganiu długimi 90% zmieniała pas...... Aczkolwiek zazwyczaj tak nie jest. Polacy lubią jazdę lewym, choćby dlatego, że tam nie ma kolein i za 10 kilometrów skręca w lewo i już się ustawia przezornie....
Jacek - Pią 14 Sty, 2011
kosmita napisał/a:
martin.h napisał/a:
A tak apropo wkur.iania, codziennie jadąc z pracy ciśnienie mi skacze. Muszę sobie zrobić z tyłu tablicę z napisem: "Spier.alaj na prawy pas ciulu"
Czy to oznacza, że jeździsz lewym pasem?
jeździ lewym i sra po krzakach..
pamiętam jak raz na rajdzie zakleszyczyła się kłówka w evo i awaria na ament..musieliśmy się załatwiać w lesie Jacek - Pią 14 Sty, 2011 chciałem się zapytać, czy Marcel będzie dawał wszystkie auta z komisu do pimpa? martin.h - Pią 14 Sty, 2011
Walle napisał/a:
ostatnio jak gnałem Siekierkami do roboty to jednak po mruganiu długimi 90% zmieniała pas...... Aczkolwiek zazwyczaj tak nie jest. Polacy lubią jazdę lewym, choćby dlatego, że tam nie ma kolein i za 10 kilometrów skręca w lewo i już się ustawia przezornie....
Widzisz ja jestem na tyle kulturalny, że nie poganiam nikogo długimi Bart - Pią 14 Sty, 2011 trudno kogoś poganiać jadąc 50km/h Janusz - Pią 14 Sty, 2011
Cytat:
trudno kogoś poganiać jadąc 50km/h
ale ze po torze??
bo podobno motocyklistów da sie już od 30 km/h na wyrazowie;DJacek - Pią 14 Sty, 2011
M napisał/a:
Kiedyś poziom był zdecydowanie wyższy
M napisał/a:
Nie ma gówna, jacek być smutny
M - Pią 14 Sty, 2011
Jacek napisał/a:
M napisał/a:
M napisał/a:
W końcu zrozumiałeś przekaz? Ciesze się.
Wiedziałem że wysublimowane parafrazy do Ciebie nie trafiają.Jacek - Pią 14 Sty, 2011
M napisał/a:
Jacek napisał/a:
M napisał/a:
M napisał/a:
W końcu zrozumiałeś przekaz? Ciesze się.
Wiedziałem że wysublimowane parafrazy do Ciebie nie trafiają.
jak zwykle masz rację!M - Pią 14 Sty, 2011 Za każdym razem gdy mam rację jem kebaba