kaziu1985pn - Czw 24 Lut, 2011 M5 e39 na trasie bierze koło 13 a w mieście 20+ zależy od wielu czynników kubas - Czw 24 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
kubas napisał/a:
Janusz napisał/a:
ej, to jest temat o gwizdnięciu fury Karola, a nie temat do wyboru nowej, ogarnijmy sie !!
skończ jontrzyć !
czyli przyznanie się do własnego zapomnienia, i staranie się nie robienia burdelu z tematu o kradzieży fury jest jątrzeniem ??
90% twoich wypowiedzi to jontrzenie Janusz - Czw 24 Lut, 2011
kubas napisał/a:
Janusz napisał/a:
kubas napisał/a:
Janusz napisał/a:
ej, to jest temat o gwizdnięciu fury Karola, a nie temat do wyboru nowej, ogarnijmy sie !!
skończ jontrzyć !
czyli przyznanie się do własnego zapomnienia, i staranie się nie robienia burdelu z tematu o kradzieży fury jest jątrzeniem ??
90% twoich wypowiedzi to jontrzenie
a Twoich włażenim w dupę i jakoś nikt Ci tego nie wypomina.
Carlos sory za ten syf....martin.h - Czw 24 Lut, 2011 Karwa Janusz opanuj się Załóż sobie lepiej konto na FB
kubas - Czw 24 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
kubas napisał/a:
Janusz napisał/a:
kubas napisał/a:
Janusz napisał/a:
skończ jontrzyć !
90% twoich wypowiedzi to jontrzenie
a Twoich włażenim w dupę i jakoś nikt Ci tego nie wypomina.
Carlos sory za ten syf....
widzę że nie zauważyłeś że sobie żartuje Janusz - Czw 24 Lut, 2011
kubas napisał/a:
widzę że nie zauważyłeś że sobie żartuje
za pierwszym razem nie, za drugim tak, ale nie dałem emota co nie zmienia faktu ze syf tu przeokrutnyGaydek - Czw 24 Lut, 2011
carlose napisał/a:
Nie zdążyłem się pochwalić a teraz nie mam czym dzisiaj w nocy z pod mojego bloku na Woli (Al. Solidarności) skradziono moją Mazdę 3 MPS, znając życie auto pewnie nie do odnalezienia ale może ktoś coś zobaczy usłyszy itd..
Ah… co tu więcej pisać, szkoda bo samochód był idealny
Na felgach 18 wyglądał tak:
Obrazek Obrazek Obrazek
Wersja zimowa:
Obrazek
Walle - Pią 25 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
Janusz na adwokata.saxorulez - Pią 25 Lut, 2011
Cytat:
Janusz na adwokata.
wszystkichVlodarsky - Pią 25 Lut, 2011
Zamykam ten temat bo tu nawet nie ma co sprzątać. Jak ktoś znajdzie samochód Carlosea to dajcie mu znać na pw.
Jemu przykro, że mu ukradli a Wy pierd.olicie o wszystkim co wam przyjdzie na myśl Panowie.Vlodarsky - Wto 15 Mar, 2011 http://allegro.pl/mazda-3...1493803311.html
może warto zapytać czy ma np silnik do MPSa ?
patrzycie czasem czy gdzieś nie wypłynęła Mazda Carlosa ?PiTT - Wto 15 Mar, 2011
patrzycie czasem czy gdzieś nie wypłynęła Mazda Carlosa ?
jeśli jest już w takim stanie to ja bym chyba nie chciał jej znaleźć
ale zawsze mozna pojechac i latare wypłacićcarlose - Wto 15 Mar, 2011 przeglądam cały czas allegro, dużo aukcji było już dawno przed tym zdarzeniem. Doszedł do mnie kolejny news, w ten sam weekend co mi skradziono auto trafiła do nas na dział blacharski inna mazda 3 MPS po próbie kradzieży, tamtej nie ukradli bo sie nie udało może ktoś ich spłoszył.. ale stan nie był zbyt fajny, rozwalone wnętrze i wywalone wszystko gaśnicą
tak jak Pitt powiedział, ja już jest w częściach to ja już nie chce.. ale może przynajmniej uda się dorwać bydlaków którzy sie nie bali i zajebali M - Wto 15 Mar, 2011 Kurde o akcji z gaśnicą słyszę nie pierwszy raz, co za bydlęta je#bana swołocz