To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - lack of power

Tomcat - Pią 11 Mar, 2011

Fajnie jest niszczyć wszystko spod świateł, ale jednak ta rozmowa trochę mi nie pasuje do charakteru hothatcha... CLIO SŁUŻY DO SKRĘCANIA !! Nie to ścigania się z pseudowyścigowcami spod świateł :rotfl:
Janusz - Pią 11 Mar, 2011

Tomcat napisał/a:
Fajnie jest niszczyć wszystko spod świateł, ale jednak ta rozmowa trochę mi nie pasuje do charakteru hothatcha... CLIO SŁUŻY DO SKRĘCANIA !! Nie to ścigania się z pseudowyścigowcami spod świateł :rotfl:

poczekaj.... jeszcze staniemy razem na kresce, rewanż musi być... zniszczę Cie, redukcja z 4 na 3 :D

leon - Pią 11 Mar, 2011

Jacek napisał/a:
leon, zadam jedno pytanie:
Po co Ci to?

2 odpowiedzi na powyższe pytanie:
1. (wyczułem chamską aluzje w pytaniu więc) a czy ja się pytałem po co kupiłeś clio jak miałeś już mini i 205 .. w końcu to 3 hothecz.. poza tym liczyłem na jakąś Twoja opinie w temacie a nie tylko "po ch** Ci to" T_T
2. (bez żadnych podtekstów) Jacku drogi :* by przy pierwszej lepszej okazji dać Ci poczuć magię jazdy na lewym w innym clio niż wszystkie inne tutaj lub nawet w pl :D mam ochotę coś zrobić z Clio innego niż wszyscy dotąd i bije się ciągle z myślami czy wydać hajs.. nic pewnego, na razie sobie grzecznie dyskutujemy czy warto się w to bawić i jakie są za i przeciw :) a nawet jeśli skończy się zamiast grubych modów na nowym programie od Henka to zawsze będzie temat dla potomnych.. w końcu raz na jakiś czas możemy tutaj podyskutować o czymś konkretnym od strony technicznej :)

Tomcat napisał/a:

kurde przecież pisałem że nie chce niszczyć wszystkich spod świateł.. wiem że dla co poniektórych tutaj najważniejsze jest by raz dziennie grubo iść po krzakach na stalówkach ( do nikogo konkretnie to nie jest skierowane!! ) ale nie tylko do tego służy hothecz nie ?

btw rasta też Cie tak wszyscy ganili jak zaczynałeś z turbo w foce ?

i wracając do tematu:
czy ktoś zna stronę domową firmy JMS - chciałbym poczytać trochę u źródła o tym ich kolektorze pojemnościowym? no i może ktoś wie czemu nazywa się on pojemnościowy? Geko ?
i z innej strony:
Łukasz jaki model catcamsa jest przewidziany typowo na ulice i kto jest u nas w stanie auto pod to wystroić ?

Jacek - Pią 11 Mar, 2011

Niemy napisał/a:
Jacek napisał/a:
leon, zadam jedno pytanie:
Po co Ci to?

bo sie wq.rwił że dostał baty od typera na kresce :lol2:

:rotfl: :rotfl:
a na lekkim łuku od corolli G6 :lol2: :lol2:

E: ale ja nie wsadzałem turbo do clio o_O ani nic z tych rzeczy bo by się rozsypało :faja:

Marek23 - Pią 11 Mar, 2011

Leon, a nie prościej kupic poprzednią Megi Sport?
Jacek - Pią 11 Mar, 2011

Marek23 napisał/a:

stoi w kato w komisie renault. srebro na antracytowych 17'' ;)

k-mart - Pią 11 Mar, 2011

M - Pią 11 Mar, 2011

Leon po prostu się wychyliłeś z klubu 165 koni i jak wystający gwóźdź zostaniesz teraz dobity do deski.
Masz pomysł, masz budżet, idź swoją drogą i nie oglądaj się na opinie innych.

Jacek - Pią 11 Mar, 2011

lol, sam kamerowałem ;)
0:13 aygo na 16'' :>

was79 - Pią 11 Mar, 2011

Jacek napisał/a:
Marek23 napisał/a:

stoi w kato w komisie renault. srebro na antracytowych 17''

ja ja u pietrzaka

leon - Pią 11 Mar, 2011

Marek23 napisał/a:

prościej na pewno - ale jak już będę zmuszony sprzedać clio i kupić jakiegoś większego hothecza to na pewno kupie 5d żeby Justyna miała w przyszłości gdzie fotelik bajtlikowi wpakować... a ja się clio pozbyć póki co ani nie chce ani mnie nie stać by kupić to co bym chciał :>

k-mart - Pią 11 Mar, 2011

Jacek napisał/a:
lol, sam kamerowałem ;)
0:13 aygo na 16'' :>

kto mowi:
"juz wy.j.ebal k.u.r.w.a.?"
:D

Cytat:
Leon po prostu się wychyliłeś z klubu 165 koni i jak wystający gwóźdź zostaniesz teraz dobity do deski.
Masz pomysł, masz budżet, idź swoją drogą i nie oglądaj się na opinie innych.

A to czemu auta do jazdy na codzien nie dlubiesz jak wsciekly. Taka rzezba w jedynym aucie jest troche niebezpieczna. A jedynym wyjatkiem jest focus rasty...ale na jego utrzymanie idzie 5% przychodow forda europa,wiec nie wiem czy to taka sztuka :]
Megi w takim razie w 5 drzwiach i soft na 270 koni. Wtedy juz clio nie byloby szybsze.

0:10 ta zmiana z 3 na 4, no kurna sekwencja ;D
M - Pią 11 Mar, 2011

Ale to już sprawa i decyzja kupującego. Rozdzielmy dwie sprawy.
Możliwości techniczne a dezycja o sensownosci i przydatnosci takiego rozwiązania.
Pierwsza kwestia jest wlasnie meritum tego działu i tego tematu, druga jest wyłącznie sprawą właściciela samochodu.