Jeszcze Jarka wklej do pełni szczęścia anjas - Śro 15 Lut, 2012 was79 - Śro 15 Lut, 2012
M napisał/a:
was79 napisał/a:
Obrazek
Jeszcze Jarka wklej do pełni szczęścia
Tylko się droczę misiu anjas - Śro 15 Lut, 2012 i to mnie rozkłada:
za każdym razem "mao brakowao" M - Śro 15 Lut, 2012
anjas napisał/a:
dobra, dajmy sobie spokój z politykowaniem
Każdy ma swoje poglądy i pewnie dyskusje na forum i tak ich nie zmienią.
To taki apel ogólny, do siebie też go kieruję
anjas - Śro 15 Lut, 2012 a przypomnieć Ci Twój cytat?
o, widzę, że usunąłeś... Był na stronie 1323 tematu o wszystkim i o niczym M - Śro 15 Lut, 2012
anjas napisał/a:
a przypomnieć Ci Twój cytat?
Poza tym to chyba nie politykowanie. Poprosiłeś o zdjęcie Jarka to wstawiłem.
Ale Ciebie nie prosiłem was79 - Śro 15 Lut, 2012
M napisał/a:
anjas napisał/a:
a przypomnieć Ci Twój cytat?
Poza tym to chyba nie politykowanie. Poprosiłeś o zdjęcie Jarka to wstawiłem.
Ale Ciebie nie prosiłem
Przepraszam, ale z mojego pełnomocnictwa Anjas reprezentuje tutaj moje interesy. Nie na darmo podążam jego drogą: TS, clio sport anjas - Śro 15 Lut, 2012
was79 napisał/a:
TS, clio sport... 307cc
GeKo - Śro 15 Lut, 2012
M napisał/a:
GeKo napisał/a:
M, Byłem nawet w kinie. Film się kupy dupy nie trzyma. Nie przytoczę w tej chwili konkretnych przykladów, bo już nie pamiętam. Generalnie ja bylem rozczarowany.
A co dokładnie?
Ten film to taki lajtowy thriller z fabułką ale chodzi tu bardziej o wplatanie wpływu służb na obecne życie w Polsce, niby gruba kreska, niby wolna polska ale jednak gówno możesz
Tak jak mówiłem nie pamiętam do końca, ale rzekomy zabójca jest w wieku ofiary, a jako ojciec jego rówieśnika powinien być cirka 15-20 lat minimum starszy. To kto zabił jest do przewidzenia zaraz na samym początku po zachowaniu bohaterów, brak empatii zabójcy jest aż nienaturalny i od razu powinien policję na niego skierować. romans głównej bohaterki wciśnięty na siłę nie wiadomo po co, chyba tylko po to żeby pokazać cycki Ostaszewskiej, którym no cóż do Renaty Dancewicz to sporo brakuje.
Więcej nie pamiętam, ale było tego sporo.
A służby, he he sądzisz że w jakimkolwiek innym kraju jest inaczej? Jak świat długi i szeroki gdyby jakiś skandal z działalności Państwa mógł wypłynąć to robi się tak żeby nie wypłynął.M - Śro 15 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
A służby, he he sądzisz że w jakimkolwiek innym kraju jest inaczej? Jak świat długi i szeroki gdyby jakiś skandal z działalności Państwa mógł wypłynąć to robi się tak żeby nie wypłynął.
Mhmm
odpowiem Ci cytatem z filmu...
"“- Nie wszystkie tajemnice powinny wyjsc na jaw. Czasem cena krzywdy jest zbyt wysoka.
- Kur.w.., nie wierze, to mowi prokurator Rzeczypospolitej”M - Czw 16 Lut, 2012 Czy wklejamy tu tylko nowe/świeże filmy? martin.h - Czw 16 Lut, 2012
M napisał/a:
Czy wklejamy tu tylko nowe/świeże filmy?
Wszystkie Ale z naciskiem na te, których nie zobaczymy już w kinach.M - Czw 16 Lut, 2012
martin.h napisał/a:
M napisał/a:
Czy wklejamy tu tylko nowe/świeże filmy?
Wszystkie Ale z naciskiem na te, których nie zobaczymy już w kinach.
To ja zapodaję wersję online "1984" na podstawie książki Orwella o tym samym tytule.
linczek: http://dai.ly/bnwFRv
jest z polskimi napisami
opis:
Klasyczna adaptacja powieści George'a Orwella opowiadająca o totalitarnym państwie, w którym obywatele są śledzeni i inwigilowani na każdym kroku, a wszelkie, nawet najmniejsze objawy indywidualności są brutalni tłumione. W tym świecie Winston Smith podejmuje beznadziejną walkę z systemem, próbując zdobyć chociaż namiastkę wolności dla siebie i kobiety którą kocha.
A i tak książka jest lepsza k-mart - Czw 16 Lut, 2012 ostatnio to widzialem, polecam