oj tam oj tam, wyhamowalem przeciez Jakarti - Śro 13 Kwi, 2011 robroj,
widze, ze sie zląkłes..
nie mysl o tym, ze mozesz sie rozwalic tylko jedz na poczatku wolniej niz bys chcial
wtedy nic sie nie stanie , a ja moge dostac kolejna zje bke od Marka23 za mądre rady
pozniej tylko powolutku przyspieszaj i wszystkiego z czasem sie nauczysz. ja nie umim to juz nic nie mowie. Marek nauczy Cie zapoznan z trasą bizon - Śro 13 Kwi, 2011 "pamietaj synku, lataj nisko i bardzo powoli" roj - Śro 13 Kwi, 2011 czy na td typu ułęż jak (niestety) się jeździ na 15 cali to lepiej wziąć 195/50 SZ90 czy PROXES T1R czy jeszcze coś innego (w podobnej cenie - jedne i drugie znalazłem nowe za ok. 700 pln komplet)?Drone - Śro 13 Kwi, 2011
roj napisał/a:
czy na td typu ułęż jak (niestety) się jeździ na 15 cali to lepiej wziąć 195/50 SZ90 czy PROXES T1R czy jeszcze coś innego (w podobnej cenie - jedne i drugie znalazłem nowe za ok. 700 pln komplet)?
Ja zdecydowałem się na T1R, ale w wersji 14", bo takie koła u siebie mam Yarko - Śro 13 Kwi, 2011 T1R zniszczą się na pierwszej imprezie, szkoda kasyDrone - Śro 13 Kwi, 2011
Yarko napisał/a:
T1R zniszczą się na pierwszej imprezie, szkoda kasy
Moje już mają jedną pojeżdżawkę za sobą i nic im nie jestYarko - Śro 13 Kwi, 2011
Drone napisał/a:
Yarko napisał/a:
Moje już mają jedną pojeżdżawkę za sobą i nic im nie jest
to lajtowo upalasz roj - Śro 13 Kwi, 2011
Yarko napisał/a:
firestone sz90 czy jeszcze coś innego na ułęż? ktoś ma jakieś super zniżki na siakieś fajne opony? firestony za 700 pln nowe chyba da się kupić w tym rozmiarze.Drone - Śro 13 Kwi, 2011
Yarko napisał/a:
Drone napisał/a:
Yarko napisał/a:
to lajtowo upalasz
faktJanusz - Śro 13 Kwi, 2011
roj napisał/a:
firestone sz90 czy jeszcze coś innego na ułęż? ktoś ma jakieś super zniżki na siakieś fajne opony? firestony za 700 pln nowe chyba da się kupić w tym rozmiarze.
nie kupuj nowych zwykłych opon na tor, bo to wyrzucanie kasy w błoto...Anonymous - Śro 13 Kwi, 2011
Yarko napisał/a:
Drone napisał/a:
Yarko napisał/a:
to lajtowo upalasz
140km po poznaniu i opony "istnieją" zeszło im troche mm ale są OK roj - Śro 13 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
nie kupuj nowych zwykłych opon na tor, bo to wyrzucanie kasy w błoto...
jest to jakaś myśl..
MICHELIN PILOT lepsze niż rainsport2?
gdzie w wwa szukać używanych i jakich? na allegro trochę bieda.
oprócz tego, że dobrze mieć przynajmniej 2xkółko na zmianę to jeszcze jakieś rady na początek?kornat - Śro 13 Kwi, 2011 jakbyś zwiększył trochę budżet to mam namiar na gościa co sprowadza federale 595rs-r w dobrych cenach.