misiek86electro - Sob 20 Sie, 2011 Taki tam wypadzik za kraków a przed myślenice 60km krosówka tylko w terenie złamana klamka hamulca urwana linka sprzegła obolala noga i uśmiech nie znikajacy z twarzy. Piękna zabawa
Kamill - Sob 20 Sie, 2011
misiek86electro napisał/a:
Taki tam wypadzik za kraków a przed myślenice 60km krosówka tylko w terenie złamana klamka hamulca urwana linka sprzegła obolala noga i uśmiech nie znikajacy z twarzy. Piękna zabawa
Jak bym kupował motocykl to właśnie do takich celów, jara mnie to pP - Sob 20 Sie, 2011 ja to samo..ale prawka mi sie robić nie chce bo i tak po drogach jeździć nie bedemisiek86electro - Nie 21 Sie, 2011 Prwako to bym wprowadził na skutery.........Michał - Nie 21 Sie, 2011 motocykle so dla pedałów.
skutery so dla menczyznAnonymous - Nie 21 Sie, 2011
KarQ napisał/a:
Można jakimś trybem przyśpieszonym Normalny ile trwa
Ile jest teorii a ile praktyki
przez ścianę mamy Naukę Jazdy ..... można się dogadywać Kamill - Nie 21 Sie, 2011 Jest kurs i kurs. Ostatnio kolega poszedł na kurs gdzie wyglądało to bardziej jak szkolenie u wróbla niż kurs na motocykl, jeździł min na crosie na jakims przygotowanym torze terenowym, na turystyku uczyl sie przeciwskrętu, było dużo teorii nt tego jak "przeżyć" na ulicy jakich sytuacji unikać itp.
Ja na kursie wyjeździłem jedną godzinę a mimo to i tak zdałem, ale jak bym mial możliwość to bym poszedł na powyższy.Bonczek - Nie 21 Sie, 2011 Mistrz wycieczka Barejka - Nie 21 Sie, 2011
Michał napisał/a:
skutery so dla menczyzn
bez jaj misiek86electro - Śro 05 Paź, 2011 Pomyślałem że nie może zabraknać tu tego Pana:
Michał - Śro 23 Lis, 2011 muzyka to glitch mobbmi - Czw 24 Lis, 2011 oooo - to rozumiem! Niska masa, nie duża moc!misiek86electro - Czw 24 Lis, 2011 nie wiem jak w tym KTM-ie ale u mnie masa do mocy rozkłada sie 45/98 misiek86electro - Śro 14 Gru, 2011 Ciekawe ile razy nie wyladował