zgadzam sie z toba pamietam ze tam jezdzily takie autaAnonymous - Wto 03 Cze, 2008
michool_vt napisał/a:
co to?
Nie wiem michool_vt - Wto 03 Cze, 2008 miałem seicento, był to smuty okres mojego zycia, wedlug mnie trzeba sie duuuzo napracowac zeby z tego było auto do latania mi - Wto 03 Cze, 2008 przesadzasz, lama jesteś...
...ale może wróćmy do tematu, bo dyskusje: "co mieści się w pojęciu hh?" i "honda vs. francja" są zawsze z dupy i nic z nich nie wynika.
Czyli: Jazda na czas, podstawy...michool_vt - Wto 03 Cze, 2008 ty mi tu nie pierdziel tylko nauczylbys mnie sportowej jazdy.. nie znam podstaw ,a czuje ze przydalaby sie kiedys jakas podstawowa wiedza (czytane informacje do mni nei docieraja)mi - Wto 03 Cze, 2008
michool_vt napisał/a:
tylko nauczylbys mnie sportowej jazdy..
...poczekajmy na powrót Narcyza - on naszą (jedyną?) nadzieją!Marek23 - Wto 03 Cze, 2008
mi napisał/a:
...poczekajmy na powrót Narcyza - on naszą (jedyną?) nadzieją!
Myślę, że bardziej jak razem pojeździmy ze stoperem to wspólnie wszyscy wyciagniemy wnioski jak jeździć. Szwagierczak ze mnie nie jest...nox - Wto 03 Cze, 2008 ok to kiedy jakaś Ustawka ??:)
Ja bym chciał pojeździć z kimś na prawym popatrzeć posłuchać . potem za kołkiem z kimś na prawym i jeździć tak jak mi kaze Mi ? Marek ?? Janusz - Wto 03 Cze, 2008
nox napisał/a:
ok to kiedy jakaś Ustawka ??:)
Ja bym chciał pojeździć z kimś na prawym popatrzeć posłuchać . potem za kołkiem z kimś na prawym i jeździć tak jak mi kaze Mi ? Marek ??
ja tez, ja tez Marek23 - Wto 03 Cze, 2008 Ja clio odbieram za 2-3 tygodnie. Ale wcześniej na prawy mogę z kimś wsiąść i popatrzeć czy podstawy są ok.