Vlodarsky - Czw 10 Lis, 2011 Jutro Bieg Niepodległości !!!!
startuje Przemek i ja...
niestety od miesiąca biegałem 2-3 razy i mam nadzieję, że zwyczajnie tam nie padnę na pysk.zefir - Czw 10 Lis, 2011 a Alex nie biegnie?Jakarti - Czw 10 Lis, 2011
?? ?? ??Anonymous - Czw 10 Lis, 2011 Pass. Nie udało się zbudować formy od Run Warsaw (okazuje się, ze to jest dłuższy proces ). Wczoraj za to biegałem 45minut i było słabo
tak od dawna mam na telefonie ale praktycznie nie włączałem tym bardziej, że na bieżni chyba nie pokazuje za dokładnie przebiegu
Wysłałem Ci wiadomość na Endomondo. pozdrVlodarsky - Pią 11 Lis, 2011 No to Bieg Niepodległości zakończony
1. Przem z mega czasem coś 42:xx
2. Vlodarsky 45:50 chyba
Miesiąc biegania sobie odpuściłem a mimo to zrobiłem podobny wynik do Run Warsaw. Moje zacięcie wykończyło nogi... teraz leże i zaraz zasypiam. Dobranoc !!!!
PS: Ktoś jeszcze biegł z forum ?Anonymous - Pią 11 Lis, 2011
Vlodarsky napisał/a:
No to Bieg Niepodległości zakończony
1. Przem z mega czasem coś 42:xx
2. Vlodarsky 45:50 chyba
Miesiąc biegania sobie odpuściłem a mimo to zrobiłem podobny wynik do Run Warsaw. Moje zacięcie wykończyło nogi... teraz leże i zaraz zasypiam. Dobranoc !!!!
PS: Ktoś jeszcze biegł z forum ?
GRATZ! czasy dla mnie (póki co) nieosiągalne totalnie Przem_106 - Pią 11 Lis, 2011 Ja juz w Kwidzynie, więc 10km w nogach i ok. 300km za kółkiem. Pierwszy raz startowałem w tak masowym biegu i zapłaciłem frycowe Na starcie stanąlem w połowie sektora 40-45min. (przy obecnej formie celowałem w 42.30-43.00) licząc na uczciwość i poziom współuczestników. Niestety musiałem mijać setki ludzi i pierwszy kilometr pokonałem w czasie 5.40! To był jakiś dramat. Skończylo sie na oficjalnym 42.20 i mimo wszystko na życiówce 41.23 netto, ale gdyby nie fatalny start to przy tempie ok. 4.00 - 4.10/km i dość szybkim zbiegu na finiszu mogłby pojawic sie wynik nawet 39.59 i około 200 pozycji wyzej
Gratuluje Markowi Vłodarskiemu, który pośrednio zaprosił mnie na te zawody. Myślę, że przyjedziesz w maju do Kwidzyna i zrobisz życiówkę w okolicach 40.00! Będę ci o tym przypominal i mobilizował.
W formie fotoreportera towarzyszyć nam bedzie Mick, który dziś na 100% potwierdził przyjazd na wiosnę