martin.h - Wto 07 Cze, 2011 Silnik poskładałeś to dasz radę, przesmaruj sobie tylko suport, stery, piasty, napęd. Regulacja i w drogę Młody Papież - Wto 07 Cze, 2011 no właśnie mam jeszcze kilka silników do poskładania dlatego nie moge sie zebrać do roweru, poza tym z takim sprzetem to z tego co widze to juz przypał sie pokazać martin.h - Wto 07 Cze, 2011 Przynajmniej nie ma problemu, że nie zapali martin.h - Śro 08 Cze, 2011 Kiedy jedziemy w teren ? Marzą mi się takie warunki
tomecki - Śro 08 Cze, 2011 myślisz że Twój rower to wytrzyma?
nie lepiej ponapinac po asfaltowych górkach? ja w niedziele przejechałem Przegibek, Górę Żar i Chrobaczą Łąkę, można się zmęczyć ale i za***wiać 75km/h w dół.martin.h - Śro 08 Cze, 2011 A dlaczego miałby nie wytrzymać ? Ważne aby później wszystko dobrzy wymyć i przesmarować Yarko - Śro 08 Cze, 2011 1:24 mi - Śro 15 Cze, 2011
martin.h napisał/a:
później wszystko dobrzy wymyć
najprzystojniejszy mężczyzna w galaktyce napisał/a:
martin.h napisał/a:
Składasz 29'tkę ?
ja nie wiem, ja tylko jakieś fragmenty mam, nie wiem co to dokładnie
mam już koła i faktycznie jakieś takie duże...martin.h - Śro 15 Cze, 2011
mi napisał/a:
martin.h napisał/a:
później wszystko dobrzy wymyć
Szlauch z wodą, preparat do mycia silników, i cały napęd aż lśni mi - Śro 15 Cze, 2011 pfffff, to bardziej pedalskie od mycia samochodu...nox - Śro 15 Cze, 2011 Właśnie muszę zmienić wosk na rowerze bo już słabo kropelkuje mi - Śro 15 Cze, 2011 eeeeeeej, to ja tu jestem pedałem! martin.h - Śro 15 Cze, 2011
nox napisał/a:
Właśnie muszę zmienić wosk na rowerze bo już słabo kropelkuje
Najlepszym woskiem jest błoto martin.h - Śro 15 Cze, 2011
mi napisał/a:
pfffff, to bardziej pedalskie od mycia samochodu...
Jak chcesz aby napęd działał cicho, szybko zmieniał biegi i wytrzymał kilka tysięcy km to trzeba o niego zadbać Yarko - Śro 15 Cze, 2011 kurde tak się naczytałem tego tematu, że aż sam odkurzyłem swój bike i zrobiłem z 10 kilosów