To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Przeróbka mieszkania

Jacek - Śro 16 Lis, 2011

M napisał/a:
Bart napisał/a:
M napisał/a:

Jest tyle pięknych miejsc do życia.

pomyślał o Bytomiu eM

Pomyślałem ale nie napisałem bo byłoby to odebrane jako szydzenie z Bytomia którego nie znam, nie byłem w nim i nic o nim nie wiem.
Właściwie to przy najbliższej okazji ktoś mógłby zrobić nam wycieczkę krajoznawczą po bytomiu :>

pół forum już tu chlało :>

mi - Śro 16 Lis, 2011

M napisał/a:
Właściwie to przy najbliższej okazji ktoś mógłby zrobić nam wycieczkę krajoznawczą po bytomiu :>

pakujcie się w jakiś duży pojazd, bierzcie rowery i przybywajcie! :>

Jacek - Śro 16 Lis, 2011

mi napisał/a:
M napisał/a:

pakujcie się w jakiś duży pojazd, bierzcie browary i przybywajcie! :>

+1

M - Śro 16 Lis, 2011

pP napisał/a:
M napisał/a:
a nie ogarniam magnetyzmu warszawy, co to jest za opcja na życie - zostać korporacyjnym robotem z batem nad głową w postaci hipoteki swojego mieszkania.
Jest tyle pięknych miejsc do życia.

kurcze eM napisałeś o mnie :( smutno mi

Nic się nie smuć. Ja też napisałem częściowo o sobie ale się na szczęście z tego wyleczyłem.

M - Śro 16 Lis, 2011

mi napisał/a:
M napisał/a:

pakujcie się w jakiś duży pojazd, bierzcie rowery i przybywajcie! :>

Deal, ale to na 2012?

EmerytRs2 - Śro 16 Lis, 2011

M,
Nie trzeba być robotem, trzeba mieć dobrą pracę.
Ja jestem jeszcze kawalerem mam na pewno trochę inne spojrzenie.
Ty już masz rodzinę, Domku Ci trzeba !! aczkolwiek taki domek przydałoby się mieć w dobrym miejscu.Bo inaczej dzieciaki będą miały lipę jak nie będą wożone. Pamiętam jak w Ząbkach na piechotę chodziłem 1.8km do przystanku jak nie było chodników!! Horror!!
To nie będzie moje mieszkanie załóżmy że rodzinna inwestycja pod moim kątem, i tak to od teraz nazywajmy :D
Czy Wiesz jaka jest rata od kredytu 600.000 :D załóżmy na 10 15 lat ?? wysoka, to jest trochę stryczek tym bardziej w obecnych czasach, nie będzie załamki, ale mogą być spadki szczególnie przy nowych inwestycjach.
wogle to jest kpina....jak sobie pomyślę że jestem pośrednikiem i tak mówię śmiać chce :] ale należę do osób raczej szczerych więc....

Ale z czegoś trzeba żyć, jedni z aut inni z nieruchomości :)

mi - Śro 16 Lis, 2011

M napisał/a:
Deal, ale to na 2012?

Jeżdżenie zimą ma swój urok, ale na wiosnę będzie łatwiej ludność pedałującą zgromadzić myślę.

M - Śro 16 Lis, 2011

Ja tam nikomu do kieszeni nie zaglądam, piszę jak widzę sprawę.
Ja mam chyba sprawę domu rozwiązaną do szkoły (społecznej) 500m, do liceum 700metrów :D Tylko czekam aż zrobią ekspresówkę S17

EmerytRs2 - Śro 16 Lis, 2011

M dajesz, kij z tym Mieszkaniem
Zostaję w Ząbkach i na browar będziemy skakać :rotfl:
w sumie mam też plan przebudowy segmentu na dwa lokale mieszkalne :D

M - Śro 16 Lis, 2011

mi napisał/a:
M napisał/a:
Deal, ale to na 2012?

Jeżdżenie zimą ma swój urok, ale na wiosnę będzie łatwiej ludność pedałującą zgromadzić myślę.

Super!
Hothatch szlakiem Śląskim - 2 dniowa wycieczka rowerowa - macie tam jakiś zalew z polem namiotowym żeby przenocować ? Jaram się.

Bart - Śro 16 Lis, 2011

Wszystko tu mamy, serio.
Koncept nie jest zły, wrócimy do niego wiosną.

Logistykę się jakoś ogarnie, parę miejsc śpiących się znajdzie. I tak chętnych będzie z 5 osób :]

mi - Śro 16 Lis, 2011

http://pl.wikipedia.org/w...%82o-Nak%C5%82o
M - Śro 16 Lis, 2011

Wiesz że pomimo że się nie zgadzamy na gruncie światopoglądowym to towarzysko można na mnie liczyć.
Jacek - Śro 16 Lis, 2011

och mi :faja:

no name - Śro 16 Lis, 2011

M napisał/a:
macie tam jakiś zalew z polem namiotowym żeby przenocować ? Jaram się.

Zeby to tylko jeden ;D