HH.ORG na Torze - Mam pare wolnych miejsc na lotnisko na 24.09 (sobota)
pum - Czw 15 Wrz, 2011 roj dam znaka bliżej wyjazdu.roj - Czw 15 Wrz, 2011
pumfkp napisał/a:
Jeździć nie umie, ale lubi
mój człowiek
pumfkp napisał/a:
roj dam znaka bliżej wyjazdu.
ok, chętnie się zabioręM - Czw 15 Wrz, 2011 To tak jak ja - nie umi,ale lubi anjas - Czw 15 Wrz, 2011
M napisał/a:
To tak jak ja - nie umi,ale lubi
+1EmerytRs2 - Czw 15 Wrz, 2011 + 100
juz napisałem kolegom z MKP, żeby spali spokojnie no name - Pią 16 Wrz, 2011
roj napisał/a:
jak można się zabrać z kimś to bym się pewnie na kibicowanie i zazdraszczanie bryknął enyłan?
+1
Bym może jakieś foty porobił by nie było jak w Radomiu Anonymous - Pią 16 Wrz, 2011
no name napisał/a:
roj napisał/a:
jak można się zabrać z kimś to bym się pewnie na kibicowanie i zazdraszczanie bryknął enyłan?
+1
Bym może jakieś foty porobił by nie było jak w Radomiu
te te te... są? są! hę?
tylko widzę, ze Żółty nie jeździł bo coś go na zdjęciach nie ma no name - Pią 16 Wrz, 2011
AleX_R53 napisał/a:
ze Żółty nie jeździł
Bo żółty przepłynął tylko z 2 - 3 kółka ale znajomy na fotkach kilku jestAnonymous - Pią 16 Wrz, 2011
no name napisał/a:
Bo żółty przepłynął tylko z 2 - 3 kółka ale znajomy na fotkach kilku jest
no to co mi tu siejesz zamęt, że nie ma fotek
Panowie, czy będzie można się do któregoś dołączyć (na fotel pasażera) ewentualnie, żeby pooglądać te wyścigi Stangów?no name - Pią 16 Wrz, 2011 Jak będzie więcej chętnych oglądaczy to może polecimy jedną furą ?roj - Pią 16 Wrz, 2011 bierz bi em dablju i lecimy no name - Pią 16 Wrz, 2011 biemdablju 4 osobowe jak coś,
ale możemy pomyśleć chociaż po nocce
piątkowej to wolałbym na pasażera.
Uprzedzając pytanie,
nie, tylko ja siedzę za kierownicą M - Pią 16 Wrz, 2011 Ja się piszę no name - Pią 16 Wrz, 2011 Ale to swoim nie jezdzisz po Ułężu ?M - Pią 16 Wrz, 2011 Nie, jade dla towarzystwa, porobić fotki etc.