Jakarti - Pon 06 Lut, 2012 heheheheh,
czyli Tobie tez sie to zdarzylo anjas - Pon 06 Lut, 2012 nigdy, ja nie upalałem tym furem Jakarti - Pon 06 Lut, 2012 prosze Cie
nigdy Ci tego nie mówilem ale samochod musial byc upalany. moze freeman? anjas - Pon 06 Lut, 2012
Cytat:
nigdy Ci tego nie mówilem ale samochod musial byc upalany. moze freeman?
hehe, może
ja tylko kilka razy streetracing uskuteczniałem
P.S. Ewentualnie zostaje jeszcze moja żona, bo nikt inny za kółkiem nie siedział Jakarti - Pon 06 Lut, 2012 hehe, nie mam serca nawet tak zartowac
przepraszam Zadir - Pią 17 Lut, 2012 Auto trochę wybebeszone:
kierownica z airbagiem
airbag pasażera
2x słupki oflokowane z czego lewy z miejscem na wskaźniki 3x 52mm
Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o pw z propozycją ceny, zdjęcia na maila
Chętnie sprzedałbym całość za jakąś konkurencyjną cenę Jakarti - Pią 17 Lut, 2012 o fotelach i kierownicy juz gadalismy.
podtrzymuję
poproszę fotyShymek - Pią 17 Lut, 2012 Ja pierwszy pytałem o fotele i czekam na propo cenową od Piotra Rasputin - Pią 17 Lut, 2012 Krzesła są juz moje dałem więcej(o 50zł) niż Jaka i Shymek
Jutro spodziewam sie paczki Anonymous - Pią 17 Lut, 2012 Mój znajomy już jedzie po te stołki, frajerzy!Shymek - Pią 17 Lut, 2012 Spoko - ja dziś odbiore je osobiście więc sobie na paczkę czekaj
Pewnie Zadir ma 2 komplety takie same na sprzedaż i Ci drugi wyśleJakarti - Pią 17 Lut, 2012 lol.Bonczek - Pią 17 Lut, 2012 Widzę, że nie ma pierdolenia się, że to nowe Clio - dobrze - Zadir - Pią 17 Lut, 2012
Rasputin napisał/a:
Krzesła są juz moje dałem więcej(o 50zł) niż Jaka i Shymek
Jutro spodziewam sie paczki
doklądnie dawałeś 50 więcej niż Oni razem wzięci, więc już ładnie je pakuje Anonymous - Pią 17 Lut, 2012 wszystko fajnie i cacy ale ja nadal sie zastanawiam po co??
nawet gdybym srał szmalem to nie robiłbym upalatora z klio trójki.Gdzie sens i logika?Szykujesz to auto do WPP czy GSMP czy to amatorsko-weekendowy upalator ma byc?