HydePark - GŁOSUJEMY NA HH CLIO ZEBYM MOGL Z ZIOMKAMI FILMOWCAMI WYGRAC
EmerytRs2 - Pon 10 Paź, 2011 "Jarek o świcie, pozdrawia Angele"PiTT - Pon 10 Paź, 2011 "Życie ostre jak maczeta"Jakarti - Pon 10 Paź, 2011 japa bambusy
juz mam Jakarti - Pon 10 Paź, 2011 niestety Rammstein nie jest sprzedawczykiem i nie wyraza zgody na takie deale.
prawa autorskie posiada universal (to 50% sukcesu) a do tego zawsze zespol / manager musi wyrazic zgode. nawet jesli zaoferujemy 100 000 zlotych to oni sie nie godza na chalupnicze wykorzystanie utworu
ch u je.
wiec poleglismy na nieczytanu regulaminu Bonczek - Pon 10 Paź, 2011 Niemce jebane i francuzy jebane!PiTT - Pon 10 Paź, 2011 w pyzde palec
na pocieszenie mogę tylko dodać że i tak byśmy nie wygrali, ludzie wolą oglądać idiotów na ekranie
róbcie szybką podmiankę filmu a ten do kosza
zrobimy to po naszemu... nayebiemy milion głosów w 1 dzień Rasputin - Pon 10 Paź, 2011 Ja bym olał. Nie zdobędziemy tylu punktów a nowa muza pasuje jak świni siodło.
Głosujcie dalej i tyle. Wejdziemy do finału i jak nam podziękują to trudno.
I tak pewnie wygra ruda z Clio więc nie ma czego żałować. Wszystko było na spontanie więc niech tak zostanie
Ale grilla i tak możemy zrobić Jakarti - Pon 10 Paź, 2011 krec brejk densa ze znaczkiem reno na czole. przez dwa dni kasujemy cookisy i jazda wygrywamy!! M - Pon 10 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
krec brejk densa ze znaczkiem reno na czole. przez dwa dni kasujemy cookisy i jazda wygrywamy!!
Mogę jakieś narzędzie zapodać do głosowania PiTT - Pon 10 Paź, 2011 zastanawiam się jak ogarnia filmik np. Loniek od wagenwerksów, ciekaw jestem czy do każdego podkładu ma prawa autorskie
francuskie auto to i podkład powinien być w klimacie...
Bart - Pon 10 Paź, 2011
PiTT napisał/a:
anjas - Pon 10 Paź, 2011
PiTT napisał/a:
byłoby meeeega! Jakarti - Pon 10 Paź, 2011 a moze zalozyc inne konto i wrzucic drugi raz ten film?
przeciez mi przekazesz prawa autorskie
a jak to jest jak napiszemy ze muze wykonala kapela i zrobili cover? czy wtedy tez trzeba podpis od oryginalu?
kumpel ma zespol co to moze zagrac w instrumentalu i podpisza swistek ze co do ich wykonania tj coveru daja nam prawa a to czy oni mieli prawa to mnie to chuk obchdzoi..Janusz - Pon 10 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
a jak to jest jak napiszemy ze muze wykonala kapela i zrobili cover? czy wtedy tez trzeba podpis od oryginalu?
wiesz co to plagiat ?? Jakarti - Pon 10 Paź, 2011 nie masz jeszcze prawa głosu
zbiegeim okolicznosci wymyslili to samo