Czemu nie pełna klatka ?
To już jest z tym wydechem ? Coś jeszcze zrobione ?rasta - Pią 20 Sty, 2012 PW.rasta - Pią 20 Sty, 2012
kosmita napisał/a:
jak wtedy jest ustawiony ? Długi czy krótki ?
Ponoć długi.
kosmita napisał/a:
Czemu nie pełna klatka ?
To nie rajdówka, liczy się masa, taki rollbar, znacznie poprawia sztywność budy i przy rolce nie zaszkodzi.
kosmita napisał/a:
To już jest z tym wydechem ? Coś jeszcze zrobione ?
Tak, oprócz wydechu nic nie zostało zrobione od kupna pod względem mocy.M - Pią 20 Sty, 2012 bardzo ladny rollbar. Rasciak daj na pw ile trzeba dac GeKo - Pią 20 Sty, 2012 No to po wydechu zrównał się z clio sportem, wrecz dokladnie ta sama charakterystyka. Nie jest źle Jest szansa na 180KM no name - Sob 21 Sty, 2012 Tylko że 170 miał mieć w serii rasta - Sob 21 Sty, 2012 170 to on nie miał jak z fabryki wyjeżdżał. Ciekawe co wypluje jak ogarnie się temat sterownika kolektora i sond. W dodatku z obecną skrzynią to to jedzie jakby miało 120 koni... A łatwo nie będzie bo ten egzemplarz ma ESP, którego nie da się wyłączyć, a po zmianie skrzyni ESP kompletnie głupieje i nie da się jechać...no name - Sob 21 Sty, 2012
rasta napisał/a:
170 to on nie miał jak z fabryki wyjeżdżał
Dobrze wiesz że już wtedy nie trzymały tego co katalogowo
rasta napisał/a:
łatwo nie będzie bo ten egzemplarz ma ESP, którego nie da się wyłączyć
Bezpiecznik esp/abs nie daje rady ?pum - Sob 21 Sty, 2012 ale chodzi o to żeby abs został.rasta - Sob 21 Sty, 2012 Nie, w dodatku wyjęcie bezpiecznika w aucie gdzie abs jest też korektorem siły hamowania jest samobójstwem.no name - Sob 21 Sty, 2012 To cholestrwo chodzi na jednym czujniku z tego co pamiętam ?kosmita - Sob 21 Sty, 2012 A jakby odpiąć jeden czujnik abs'u tak jak ktoś pisał w temacie GeKo ?
no name, abs na jednym czujniku nie za bardzo miałby sens chybarasta - Sob 21 Sty, 2012 Litości, życie wam nie miłe, ja już jednego Focusa zostawiłem z tego powodu na drzewie....
Bezpieczniki i czujniki to se można odłączać po Tesco na parkingu zimą.no name - Sob 21 Sty, 2012
kosmita napisał/a:
no name, abs na jednym czujniku nie za bardzo miałby sens chyba
Chodziło mi o to że i esp i abs zbiera info z wspólnego czujnikakosmita - Sob 21 Sty, 2012 Zazwyczaj tak jest