M - Śro 20 Lut, 2013 Dobry filmik, widać że efekty na konsolach w porównaniu do pc wyglądają jak na "pegazusie"
Michał - Śro 20 Lut, 2013 maciek - zle linka wstawiłeś ... fydi - Czw 21 Lut, 2013 Panowie mam taki problem. Komp pod obciążeniem (np. odpalam jakąś grę i po kilku minutach) zawiesza się kompletnie. Ekran jest zamrożony i zero reakcji na ctrl+alt+del. Tak przy ms office i przeglądaniu neta działa normalnie. Windows 7 sam tego nie potrafi naprawić. Podejrzenie pada na zasilacz. Może coś jeszcze Wam przychodzi do głowy?Chloru - Czw 21 Lut, 2013 fydi, chłodzenie karty graficznej albo procesora. Zajrzyj do środka i sprawdź czy wiatraki się kręcą oraz czy mają gdzie dmuchać.Michał - Czw 21 Lut, 2013 wydaje mi sie ze zasilacz nie "pada"
zasiłka albo jest zyebana albo nie - nie ma stanu pomiędzy
jak ci padnie, zdejmij obudowę i wsadz łape do srodka - zobacz czy jest gorąco.
Jak jest to juz masz przyczynę - grzanko.Sibu - Czw 21 Lut, 2013
Michał napisał/a:
wydaje mi sie ze zasilacz nie "pada"
Jak się robią "zimne luty" to może się tak dziać. Tak było u mnie z fabrycznie wadliwym zasilaczem.
Trzeba by porobić stress testy z poziomu pulpitu z podglądem na temperaturę.fydi - Czw 21 Lut, 2013
Sibu napisał/a:
Trzeba by porobić stress testy z poziomu pulpitu z podglądem na temperaturę.
Dobra, jutro tak zrobię i podzielę się wynikami.anjas - Czw 21 Lut, 2013
Sibu napisał/a:
Jak się robią "zimne luty"
jest nawet takie przysłowie - "zimne luty, podkuj buty"Michał - Czw 21 Lut, 2013 siema - Czw 21 Lut, 2013
was79 napisał/a:
Hehe to dobre, bo to jest sprzet z wymiany na nowszy
Nie wymieniacie ich tam może z pięćdziesiąt sztuk?
Wziąłbym jedną Qukie - Czw 21 Lut, 2013
M napisał/a:
Dobry filmik, widać że efekty na konsolach w porównaniu do pc wyglądają jak na "pegazusie"
Powinni jeszcze wstawić specyfikację tego PCta i sugerowaną cenę detaliczną pP - Czw 21 Lut, 2013 dokładnie, a poza tym mam wrażenie, ze konsole są płynne, a pc skacze Maciusiowy - Czw 21 Lut, 2013 zwłaszcza jak trzeba dyskietkę wymienićpP - Czw 21 Lut, 2013 rozwiniesz?fydi - Czw 21 Lut, 2013 Sprawdzone. Temperatury ok. Wiatraki hulają. Cpu dochodzi do 56C, a GPU do 61C. Ogólnie dzisiaj wyjątkowo nie chciał się zwiesić, ale ostatnio miałem tak z 10 razy w ciągu tygodnia.