Proponuje też klasę zabytków Wtedy chyba tylko z Budzikiem przyjdzie mi się ścigać więc puchar mamy gwarantowany
Ooo,to je dobre,ale fura minimum 25 lat Kenet - Wto 03 Sty, 2012 Wyrazów to mega ujeby.
Generalnie Rasputin pokazał w maju, że moc to nie wszystko. Proponuję podział do 1.6, pow 1.6 i turbo.M - Wto 03 Sty, 2012
Kenet napisał/a:
Wyrazów to mega ujeby.
Generalnie Rasputin pokazał w maju, że moc to nie wszystko. Proponuję podział do 1.6, pow 1.6 i turbo.
Bardzo dobry pomysł!
Dobra, to tak już zostaje.Bonczek - Wto 03 Sty, 2012 Tak już bez żartów, to mi jest totalnie obojętne ile klas będzie i jakie dokładnie będą kryteria podziału M - Wto 03 Sty, 2012 Po pierwsze upalanie Bonczek - Wto 03 Sty, 2012 Si roj - Wto 03 Sty, 2012
M napisał/a:
Po pierwsze upalanie a po drugie być w klasie do 1.6
M - Wto 03 Sty, 2012 Tak myślę że jesteśmy w dobrej klasie Bonczku
Kiedy będzie wiadomo coś o kelcach?iQ - Wto 03 Sty, 2012 Juz zamowilem swapa B16B do integry was79 - Wto 03 Sty, 2012 Fajnie tak przez 10 stron bijecie konia, mogę sie przyłączyć?iQ - Wto 03 Sty, 2012 was79, dajesz. Jak ci sie poszczesci to ktos to zrobi za ciebieBonczek - Wto 03 Sty, 2012 M, na dniach jest spotkanie w AKK odnośnie ustalenia całego kalendarza na 2012. Mój ziom, który się tam kuma z dziadkami z AKK dostał ode mnie wszystkie wytyczne i czekam na info od niego. Rozmawiałem z nim 2 dni temu, powiedział, że najpóźniej pod koniec miesiąca da mi pełną odpowiedź, jeżeli trzeba będzie pójść "innymi ścieżkami" w celu pojeżdżenia was79 - Wto 03 Sty, 2012
iQ napisał/a:
was79, dajesz. Jak ci sie poszczesci to ktos to zrobi za ciebie
OK, przysiadam w kąciku i działamM - Wto 03 Sty, 2012
was79 napisał/a:
Fajnie tak przez 10 stron bijecie konia, mogę sie przyłączyć?
Fachowo to sie nazywa burza mozgow ale wiadomo co kraj to obyczaj M - Wto 03 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
M, na dniach jest spotkanie w AKK odnośnie ustalenia całego kalendarza na 2012. Mój ziom, który się tam kuma z dziadkami z AKK dostał ode mnie wszystkie wytyczne i czekam na info od niego. Rozmawiałem z nim 2 dni temu, powiedział, że najpóźniej pod koniec miesiąca da mi pełną odpowiedź, jeżeli trzeba będzie pójść "innymi ścieżkami" w celu pojeżdżenia