???Michał - Wto 31 Sty, 2012 nie przekroczone magiczne 160 000
ale parch fydi - Wto 31 Sty, 2012 like a bosswas79 - Wto 31 Sty, 2012 endżel ejs ma, jestem na tak michool_vt - Wto 31 Sty, 2012
Michał napisał/a:
nie przekroczone magiczne 160 000
magiczne to jest 200tys
fydi napisał/a:
like a boss
was79 napisał/a:
endżel ejs ma, jestem na tak
fat tuning!kosmita - Wto 31 Sty, 2012
michool_vt napisał/a:
magiczne to jest 200tys
w dieslu, bena 160-180
Za same światła 3xnie
i coś mało oleju ma michool_vt - Wto 31 Sty, 2012
kosmita napisał/a:
w dieslu, bena 160-180
no to sie nie znam, 150tys to mial 7 lat temu jak go rozj.ebanego z niemiec sprowadzili
kosmita napisał/a:
Za same światła 3xnie i coś mało oleju ma
swiatla to nie problem.. te kreseczki pokazuja ilosc oleju?kosmita - Wto 31 Sty, 2012 Tak mi się wydaje, co by to nie było pali się czerwona lampka, czyli coś nie tak
Światła nie problem, ale świadczą o właścicielu Anonymous - Wto 31 Sty, 2012 pokazują kiedy trzeba wymienić olej kosmita - Wto 31 Sty, 2012 moja culpa mi - Wto 31 Sty, 2012 ja przepraszam, że mącę dość, ale teges... Słońce wyszło, asfalt wysechł... Już nie jeżdżę jak dres bokami, teraz mam zwinność i precyzję nieosiągalną dla normalnych samochodów. Karwia! RMR jest mega po prostu! Fak! Ultra-mega-przechooy!
No ale nic, nie było mje tu. NBL - Wto 31 Sty, 2012
Michał napisał/a:
przekroczone magiczne 1 160 000
ale parch
To daje całkiem inny wgląd na sprawę
Wydaje się być realny terazmichool_vt - Czw 02 Lut, 2012
mi napisał/a:
ja przepraszam, że mącę dość, ale teges... Słońce wyszło, asfalt wysechł... Już nie jeżdżę jak dres bokami, teraz mam zwinność i precyzję nieosiągalną dla normalnych samochodów. Karwia! RMR jest mega po prostu! Fak! Ultra-mega-przechooy!
No ale nic, nie było mje tu.
karwa, wim
mącisz
bmw wydaje sie rozsadniejsze <--- (jezeli wogole kupno 3go auta w dwuosobowej rodzinie mozna tak rozpatrywac
dobra i tak narazie cisza, kupno fura narazie odkladam z przyczyn strategiczno-zyciowych, no chyba, ze sie cos baaaaaardzo zacnego napatoczy Anonymous - Czw 02 Lut, 2012 ej tez mamy 3 auta(i tylko jeden kierowca,drugi własnie zdał egzamin i czeka na dokument)