HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Bart - Pią 20 Sty, 2012
rasta napisał/a:
Ja jestem chętny na piątek
+1
was79 napisał/a:
Też bym się chętnie przyłączył Ojcze!
martin.h napisał/a:
Może bym się z Bartem zabrał, nigdy nie byłem w Poznaniu
jakby się więcej chętnych zebrało to jedziemy na dwie furmanki, ew. wezmę mikrobusbudzik - Pią 20 Sty, 2012 Szkoda,że z północy nikt nie jedzie
Ale zawsze mam PKP EmerytRs2 - Pią 20 Sty, 2012
Rasputin napisał/a:
Karwa musze pogadać z Emilem to może byśmy jakieś wideło ogarneli
musowo !!
liczyliście koszty? może zamówimy lorę na samochody, a sami wbijemy do jakiegoś środka transportu? mam 16pkt. Rasputin - Sob 21 Sty, 2012 Ja raczej jestem za sobotą...ewentualnie piątkiem. Nie widze sensu wstawać o 5 rano i dymac tyle kilosów bo po przyjeździe na tor może okazać się ze juz nie mamy ochoty dalej kręcić fajerą Gaydek - Sob 21 Sty, 2012
M napisał/a:
Zapowiada sie bardzo dobrze.
kurwa ja pierdolę, nie mogło być dobrze, musiało się spierdolić, kurwa jego mać
ten dzień jest jakiś kurcze pojebany, wszystko idzie nie tak, ja pierdolę
kurwa mać
Cytat:
Witam,
Panie Piotrze, niestety w tym terminie musimy zorganizować Mistrzostwa Polski w Drifcie, czy mogę zatem przenieść Pana np. na 1 kwietnia? Pozostałe weekendy w kwietniu są już zajęte, tak więc to właściwie jedyny wolny weekendowy terminy w tym miesiącu.
Pozdrawiam
Postawiłem się, czekam na odp., ale nie liczę kurcze na wiele. Ja pierniczę, Prima Aprilis dosłownie.EmerytRs2 - Sob 21 Sty, 2012
1 to prima aprilis....
imo ryzyk-fizyk karwa Rasputin - Sob 21 Sty, 2012 Karwa driftu im się zachciało
A w maju nie mają żadnego wolnego terminu? 1'go kwietnia może być słabo z pogodą EmerytRs2 - Sob 21 Sty, 2012 w.k.ur.w.iłem siemGaydek - Sob 21 Sty, 2012
Rasputin napisał/a:
A w maju nie mają żadnego wolnego terminu?
Od razu o to zapytałem. Czekam na odp., którą dostanę zapewne w poniedziałek rano.
Kurwa, w zeszłym roku jacyś cholerni kolarze chcieli nas wygryźć, teraz jacyś cholerni drifterzy nas podgryzają...M - Sob 21 Sty, 2012 Fuck drift, go racin'.
To nasze motto
Gaydek walcz a jak nie to jakis maj wchodzi w gre?Jakarti - Sob 21 Sty, 2012 Kenet - Sob 21 Sty, 2012 Dziwna sprawa bo 22ego jest SSS na bemowie i tam powinny być drifty
1 kwietnia to może być jeszcze snieg Gaydek - Sob 21 Sty, 2012 Walczę, kurcze Kenet - Sob 21 Sty, 2012 Spoko spoko, tylko jak 22 odpadnie definitywnie, to lepiej iść w terminy późniejsze niż niepewny pogodowo 1szy. PozdrPieQt - Sob 21 Sty, 2012 Gaydek ale nikt nie ma nic do Ciebie, świetnie chłopaku, że ogarniasz!!!