ICE - In Car Entertainment - CMR2 - hothatcheiros motorsportos
Przem_106 - Nie 26 Lut, 2012
Janusz napisał/a:
Przem_106 napisał/a:
Nie wiem. Poproszę o ewentualną prostą instrukcję co dalej z tym zrobic.
Interesuje mnie tylko zap...nie a nie jakas zabawa w informatyka
a wiesz jaka masz kartę graficzna ??
jak nie to:
otwierasz menu start-> w okienko na dole wpisujesz : dxdiag -> wchodzisz w zakładkę ekran, i tam jest napisane jaka masz kartę grafiki.
w google znajdujesz stronę producenta, w ich wyszukiwarce wybierasz swoja kartę, ściągasz sterowniki i instalujesz jak każdy inny program.
mi przez to nie działało, załozyłem ze jak komputer jest młodszy o dekadę od gry top nie będzie to problemem starego softa który i tka był młodszy 10 lat od gry ale jednak najnowsze sterowniki pomogły, a miałem dokładnie tak jak Ty
wgm. ściągasz najnowszą wersjęJanusz - Nie 26 Lut, 2012 pierwszy z góry sobie pobierz, czyli najnowsza pełna wersje a nie beta Przem_106 - Nie 26 Lut, 2012 Brawo Jasiu!!!!
Bangla! Finlandia cała na zielono
Ogarnijcie tą sieć i gramy
Nawet nie wiedziałem, że to ja tu rozdaje pomuki Janusz - Nie 26 Lut, 2012
Przem_106 napisał/a:
Finlandia cała na zielono
na nowicjuszu ?? qbica - Nie 26 Lut, 2012 ja od razu na srednio-zaawansowanym pykam pozostaje nam chyba granie każdy sobie bo na serwer się pewnie doczekamy jak już każdemu zajawka minie Janusz - Pon 27 Lut, 2012 M ogarniesz cos dzisiaj??Anonymous - Pon 27 Lut, 2012 Mam wrażenie że M dodał ten temat do ignorowanych M - Pon 27 Lut, 2012 sorry jestem koniem, wszystko mam tylko nie moge sie zabracCartoon - Pon 27 Lut, 2012 Zainstalowałem, odpaliłem Finlandię na ś-z i po 8 odcinkach miałem 1,5 minuty przewagi nad drugim
Jeszcze coś tam się pamięta z tej gry CHRZANEK - Pon 27 Lut, 2012
Cartoon napisał/a:
Zainstalowałem, odpaliłem Finlandię na ś-z i po 8 odcinkach miałem 1,5 minuty przewagi nad drugim
Nosz ku**a...
Ja mam tylko 1,23 nad Mc Rae Zatem mnie klepiesz o 7 sekund w rajdzie...
Ide szukac tych 7 sekund Przem_106 - Pon 27 Lut, 2012 A jaki macie czas całej Finlandii? Takie przewagi, to norma w expercie Dopoki nie uda się grać po sieci, proponuje wrzucać swoje czasy CHRZANEK - Pon 27 Lut, 2012 Przem_ żeby była jasność ja jade na śz.
Experta nie mam bo musiałbym jechać cały cykl a nie mam na to zajawy.
//upalam tylko finlandie i szukam tych zasranych 7 sekund Janusz - Wto 28 Lut, 2012 ee ja nie pamiętam ale na średnim miałem chyba tez cos koło 1.20 nad reszta, natomiast grecja to juz tylko 20 sekund a na francjii ustawiłem fure tak jak powinna być na asfalt i się kompletnie nie prowadziła przez pierwsze dwa OS.... potem już nie odrobiłem strat
jaki jest kod na b grupowe potwory ??qbica - Wto 28 Lut, 2012 francja jest mega zakręt w zakręt, trzeba się troche pomęczyć
teraz Australie upalam http://kody.info.pl/Kody-...ae_rally_2.html