M - Sob 02 Cze, 2012 Wygląda bardzo dobrze...zefir - Sob 02 Cze, 2012 zajebiscie sie prezentuje !Cartoon - Sob 02 Cze, 2012 GeKo, a stojak na większą ilość win byś ogarnął? bo 3 to na jeden wieczór starczą Anonymous - Sob 02 Cze, 2012 Gekuś , a zrobił byś stelaż stołu/ławy , na który potem tylko rzuciło by się tafle szkła i był by zajebisty !
STOLARZ no name - Sob 02 Cze, 2012 Nie ma to jak dobry stolarz pod ławą GeKo - Nie 03 Cze, 2012
Cartoon napisał/a:
GeKo, a stojak na większą ilość win byś ogarnął? bo 3 to na jeden wieczór starczą
Pewnie
Nawet myślałem nad jakąś serią gadżetów "modern"
Czesio napisał/a:
Gekuś , a zrobił byś stelaż stołu/ławy
Rozwiń albo podaj przykład, bo nie bardzo wiem o jaki Ci chodzi.KarQ - Nie 03 Cze, 2012 Nogi do stołu w wykonaniu carbonowym, żeby mógł położyć na to taflę szkła i się na nie lampić, ale perdolić o nich 3 po 3 podczas imprez procentowych, zmuszając wszystkich uczestników do wspólnego zachwytu Anonymous - Nie 03 Cze, 2012
KarQ napisał/a:
Nogi do stołu w wykonaniu carbonowym, żeby mógł położyć na to taflę szkła i się na nie lampić, ale perdolić o nich 3 po 3 podczas imprez procentowych, zmuszając wszystkich uczestników do wspólnego zachwytu
o to to ! Bad-i - Nie 03 Cze, 2012 ja tylko dodam w temacie - wyroby od Geko so bardzo dobrze wykonane i wygladaja na prawde fajnie. Nie wiem jeszcze jak bedzie wygladalo to mocowanie na kolo zapasowe (ale Vlodek mowi ze jest spore )
Jak Vlodek zmontuje fure to wrzuce zdjecia.GeKo - Wto 05 Cze, 2012
Marek23 napisał/a:
Wiązania snowbaordowe albo kask by może sie dało zrobić
Skoro inni robią to pewnie tak, tylko że zanim bym ogarnął rozpracował co i jak to koszty by zaczęły uwierać, dodatkowa sprawa taki kask powinien mieć atest, badania a to wszystko kosztuje. Taniej kupić coś gotowego markowego.
Z ciekawości możesz wrzucić jakieś przykładowe produkty takich wiązań czy kasku chętnie obejrzę.Bonczek - Wto 05 Cze, 2012 A może pójść na łatwiznę i pokryć karbonem któryś z takich gotowych produktów? GeKo - Wto 05 Cze, 2012 Bonczek, szczerze? Nie potrafię trudno jest to wykonać aby to naprawde ładnie wyglądało. Ze 2 razy w życiu popełniłem coś takiego i zrezygnowałem. Podobnie produkcja metodą ręczną przy użyciu pędzla, efekty są słabe.Bonczek - Wto 05 Cze, 2012 Może warto poćwiczyć? Widziałem takie prace typka, który na pjdm coś takiego oferuje i wygląda to meeeeeega dobrze - generalnie jakby element był z karbonu
On pokrywał klamki, lusterka, jakieś listewki - robiło to mega robotę a w sumie gdybyś kupował najtańszy biały kask bez grafiki i go pokrywał karbonem to chyba zdało by swój egzamin