To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - Carbon Tec

M - Sob 02 Cze, 2012

Wygląda bardzo dobrze...
zefir - Sob 02 Cze, 2012

zajebiscie sie prezentuje !
Cartoon - Sob 02 Cze, 2012

GeKo, a stojak na większą ilość win byś ogarnął? ;) bo 3 to na jeden wieczór starczą :P
Anonymous - Sob 02 Cze, 2012

Gekuś , a zrobił byś stelaż stołu/ławy , na który potem tylko rzuciło by się tafle szkła i był by zajebisty !

I jak będą wyglądać takie breloczki ?

Koto - Sob 02 Cze, 2012

Rób maty do kuwet z takiego papieru ;D
http://skateboard.pl/skle...-cheetah-yellow

Bart - Sob 02 Cze, 2012

Czesio napisał/a:
Gekuś , a zrobił byś stolarz stołu/ławy

STOLARZ :rotfl:

no name - Sob 02 Cze, 2012

Nie ma to jak dobry stolarz pod ławą :>
GeKo - Nie 03 Cze, 2012

Cartoon napisał/a:
GeKo, a stojak na większą ilość win byś ogarnął? ;) bo 3 to na jeden wieczór starczą :P

Pewnie :]
Nawet myślałem nad jakąś serią gadżetów "modern" :-)

Czesio napisał/a:
Gekuś , a zrobił byś stelaż stołu/ławy

Rozwiń albo podaj przykład, bo nie bardzo wiem o jaki Ci chodzi.

KarQ - Nie 03 Cze, 2012

Nogi do stołu w wykonaniu carbonowym, żeby mógł położyć na to taflę szkła i się na nie lampić, ale perdolić o nich 3 po 3 podczas imprez procentowych, zmuszając wszystkich uczestników do wspólnego zachwytu :lol2:
Anonymous - Nie 03 Cze, 2012

KarQ napisał/a:
Nogi do stołu w wykonaniu carbonowym, żeby mógł położyć na to taflę szkła i się na nie lampić, ale perdolić o nich 3 po 3 podczas imprez procentowych, zmuszając wszystkich uczestników do wspólnego zachwytu :lol2:

o to to ! :rotfl: :faja:

Bad-i - Nie 03 Cze, 2012

ja tylko dodam w temacie - wyroby od Geko so bardzo dobrze wykonane i wygladaja na prawde fajnie. Nie wiem jeszcze jak bedzie wygladalo to mocowanie na kolo zapasowe (ale Vlodek mowi ze jest spore :] )

Jak Vlodek zmontuje fure to wrzuce zdjecia.

GeKo - Wto 05 Cze, 2012

Marek23 napisał/a:
Wiązania snowbaordowe albo kask by może sie dało zrobić

Skoro inni robią to pewnie tak, tylko że zanim bym ogarnął rozpracował co i jak to koszty by zaczęły uwierać, dodatkowa sprawa taki kask powinien mieć atest, badania a to wszystko kosztuje. Taniej kupić coś gotowego markowego.
Z ciekawości możesz wrzucić jakieś przykładowe produkty takich wiązań czy kasku chętnie obejrzę.

Bonczek - Wto 05 Cze, 2012

A może pójść na łatwiznę i pokryć karbonem któryś z takich gotowych produktów? ;)
GeKo - Wto 05 Cze, 2012

Bonczek, szczerze? Nie potrafię :] trudno jest to wykonać aby to naprawde ładnie wyglądało. Ze 2 razy w życiu popełniłem coś takiego i zrezygnowałem. Podobnie produkcja metodą ręczną przy użyciu pędzla, efekty są słabe.
Bonczek - Wto 05 Cze, 2012

Może warto poćwiczyć? Widziałem takie prace typka, który na pjdm coś takiego oferuje i wygląda to meeeeeega dobrze - generalnie jakby element był z karbonu :)

On pokrywał klamki, lusterka, jakieś listewki - robiło to mega robotę :) a w sumie gdybyś kupował najtańszy biały kask bez grafiki i go pokrywał karbonem to chyba zdało by swój egzamin ;)