To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Marek23 - Pon 26 Mar, 2012

To prawda, bardzo ciężko kupić teraz normalną używkę. Do środy myślę,że wszystko się wyklaruje... Dzięki za rady :*
Mick - Wto 27 Mar, 2012

Marek bierz OCTAVIE, nowa i na gwarancji a przy Twojej jeździe to największa zaleta :)

jak masz kasę i możliwość takiego zakupu, to ja bym się nie zastanawiał, to przecież ma być wół roboczy a nie bulwarówka :)

no name - Wto 27 Mar, 2012

Marek23 napisał/a:
pomimo,że ani razu się z nim nie wdałem w dyskusję.

Nie wiedziałem że musisz się ze mną wdać w dyskusję bym miał swoje zdanie i mógł coś napisać, tyle czasu żyłem w niewiedzy :wall:

Marek23 - Wto 27 Mar, 2012

Mick napisał/a:
Marek bierz OCTAVIE, nowa i na gwarancji a przy Twojej jeździe to największa zaleta :)

jak masz kasę i możliwość takiego zakupu, to ja bym się nie zastanawiał, to przecież ma być wół roboczy a nie bulwarówka :)

Tez to tak widzę...

Do Jacka pytanko:
http://raiffeisen-leasing...-C23475004.html
Ten diesel w tych Avenach jest ok w sensie awaryjności? Moge go ciut taniej mieć niż w ogłoszeniu. Auto podobno serio ma prawdziwy przebieg i nie bite. No i czy da się załozyć tempomat? Kurde, na długich trasach lubię sobie włączyć tempomat i mieć wy,j,e,bane.

Sorry,za męczenie o takich pasztetach,ale musze szybko podjąć decyzję. Jak będę kupował coś nieodpowiedzialnego to też tu o tym popisze, żeby była równowaga.

Jacek - Wto 27 Mar, 2012

prześlij mi VIN posprawdzam jak z historią. jeśli chodzi o 2 litry to lepsza jednostka niż 2.2
tempomatu nie założysz.
jest opcja dokupienia gwarancji BIS PREMIUM na rok 2.249zł na dwa lata 4023zł, można wziąć na raty.
Jest wtedy objęte wszystko...wtryski itd itp, jak gwarancja fabryczna, tylko trzeba co 15tyś być na przeglądzie w aso.

Jacek - Wto 27 Mar, 2012

cena bardzo dobra!

Cytat:
prześlij mi VIN posprawdzam jak z historią. jeśli chodzi o 2 litry to lepsza jednostka niż 2.2
tempomatu nie założysz.
jest opcja dokupienia gwarancji BIS PREMIUM na rok 2.249zł na dwa lata 4023zł, można wziąć na raty.
Jest wtedy objęte wszystko...wtryski itd itp, jak gwarancja fabryczna, tylko trzeba co 15tyś być na przeglądzie w aso.

Ku,r,ewa, ja mam ze snowboardu te nogi porozwalane i na trasie jak wciskam dlugo gaz to mam jakies nerwobóle... Jak coś to się odezwę z Vinem. Aven na ksenie, a to też mus dla mnie.

Jacek napisał/a:
cena bardzo dobra!

No mi jeszcze spuścili trochę, kurde, jest to opcja. Ku,r,ewa, jedynie brakuje mi tempomatu...

Jacek - Wto 27 Mar, 2012

zobacz czy jest zrobiony przegląd OT60 tysięcy. to dość duży przegląd za 1788zł
anjas - Wto 27 Mar, 2012

Jacek napisał/a:
cena bardzo dobra!

ale to netto, chyba, że kogoś to wali :)

PiTT - Wto 27 Mar, 2012

cholera, po dieslu w lexie 2.2d 170KM bym nie wszedł w ten silnik ponownie
dynamika choojowa, pierwszy bieg kończył się przy 10km/h :D
skrzynia ciężka w użytku
no i ten filtr cząstek stałych w D4D... bardzo często ostatnio widuję nówki toyki robiące zasłony dymne...
to jest jednak coś nie tak bo u mnie był wymieniony przy przelocie ponad 40 tyś km. wiec trochę szybko...

Jacek - Wto 27 Mar, 2012

jak stoisz w korku i robisz wyścigi od świateł do świateł to może i racja.
jak się robi przeloty na autostradzie to wtedy ma to sens.
mówimy o silniku 2.0 a nie 2.2 a to zupełnie inna historia ;)

PiTT - Wto 27 Mar, 2012

Jacek napisał/a:
jak stoisz w korku i robisz wyścigi od świateł do świateł to może i racja.
jak się robi przeloty na autostradzie to wtedy ma to sens.
mówimy o silniku 2.0 a nie 2.2 a to zupełnie inna historia ;)

spox ;)
wiem że poprzedni właściciel lexa robił właśnie długie trasy, dlatego brałem go bez obawy o filtr... na szczęście gwarancja się przydała :D
jeździłem też na jazdach testowych tym słabszym 2.0 i faktycznie jakby wszystko lżej pracowało :)

M - Wto 27 Mar, 2012

Ten filtr po gwarancji można wywalić right?
Jacek - Wto 27 Mar, 2012

M napisał/a:
Ten filtr po gwarancji można wywalić right?

norma euro 5 przewiduje taki filtr.
po gwarancji można wszystko :> ale przeróbka jak się odbywa to nie wiem bo nie praktykujemy :lol2:
są tam czujniki które trzeba obejść ale to pewnie pestka dla elektronika.
bez filtra może nie przejść przeglądu rej. ale w tym obsranym kraju to za flaszkę przecież można wszystko...