HH.ORG na Torze - 4 (SOBOTA) i 15 SIERPNIA (ŚWIĄTECZNA ŚRODA) TRENINGI W UŁĘŻU
rasta - Czw 16 Sie, 2012 he?rasta - Pią 17 Sie, 2012 Sie nudziłem
Kamill - Pią 17 Sie, 2012 Jaki to soft, może też bym sie ponudził
Widzę pewną zależność, że stf ma większą prędkość na wyjściu z zakrętu w momencie jeszcze przed wciśnięciem gazu, później Rasta wciska na wyjściu i wie wyrównuje.rasta - Pią 17 Sie, 2012 Wszystko się zgadza, ale uwierzcie, u mnie nie da się tak iść cała czas mając wciśnięty gaz w podłodze jak u Stf'a, no chyba że na jakimś dobtym slicku w 18", ale na razie nie mam hajsu na opony.
Po dogłebnej analizie wiem co jest u mnie do poprawy:
- ponad 1s trace na samym starcie na pierwszej szykanie z fotokomórka, aż byłem tym zaskoczony
- prawidłowo pokonane uliczki na płycie starotwej to klucz do sukcesu tu widac jak mnie Stf, opierdala (Kenet też), na szczęście po środowym treningu już wiem jak je czysto pokonać
- nawrót 180 stopni naokoło płyty poślizgowej, zdecydowanie robię go za szeroko
- sekwencja lewo-prawo przy brzozie tu też tracę, wiem jak to pokonać prawidłowo
- nawrót w lesie
Jak te elementy wykonam jak należy będzie czas roj - Pią 17 Sie, 2012
rasta napisał/a:
Po dogłebnej analizie wiem co jest u mnie do poprawy:
tu szybciej, tam szeroko, tu przyciąć i jak dobrze pójdzie i się fura nie sypnie to dojadę francuza z 1/2 mocy!
żarty, żarty oczywiście , wiadomo jak Przemek jeździ ale mimo wszystko Twój plan tak zabrzmiał w tym kontekście rasta - Pią 17 Sie, 2012 roj, lepiej ty wpadnij i pokaż jaki czas zrobisz roj - Pią 17 Sie, 2012
rasta napisał/a:
roj, lepiej ty wpadnij i pokaż jaki czas zrobisz
żadna tajemnica, ja robiłem 3:20+ najczęściej bo jeżdżę słabo.
jaram się jak Raspu mnie objeżdża fiestą albo Lejek 306tką itp. Stf - Pią 17 Sie, 2012 za przycinkę wychodząc z lasu 0,378 sek należy dodać
nie no - tak na poważnie - 9go będziemy łamać 3min - wątpię żeby mi się udało ale Tobie powinno rasta - Pią 17 Sie, 2012
roj napisał/a:
żadna tajemnica, ja robiłem 3:20+ najczęściej bo jeżdżę słabo.
jaram się jak Raspu mnie objeżdża fiestą albo Lejek 306tką itp.
Puma focusem, nie znając trasy i uważając na auto w pierwszym przejeździe robiłem 3:17. Niestety tak nie jest, że 2 razy mocniejszym autem da się 2 razy szybciej pojechać. Stf wsiadają do mnie nie urwie 15s.EmerytRs2 - Pią 17 Sie, 2012 stf pomylony temat jazdy clio, szok tato kupe.Janusz - Pią 17 Sie, 2012
Cytat:
stf pomylony temat jazdy clio, szok tato kupe.
ziom, nie wiem co się z Tobą działo ostatnimi czasu, ale weź tam wróć
czy ja sie kuwa dowiem w końcu jak tanio i skutecznie utwardzić te sprężyny na tor ??Bart - Pią 17 Sie, 2012 SZOK TATO KUPERasputin - Pią 17 Sie, 2012 Ułęż srułęż siedzę od dwóch dni w Kielcach gdzie odbywa sie kolejna runda PFD i musze zmienić zdanie o 180' na temat tego sportu. Zawsze traktowałem ich z przymrużeniem oka ale niestety błędnie. Po paru przejazdach na prawym miałem tak pełne portki jak jeszcze nigdy.
Ogarnianie auta,pełna kontrola przy 160km/h w wąskiej szykanie powoduje,że Ułęż i jazda na czas jest dla mnie o krok do tyłu.
Dlatego nadal będę latał po lotniskach Za tydzień lecę w CCA ale postaram się też z wami i 9 polecieć Maciusiowy - Pią 17 Sie, 2012