To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 9 WRZEŚNIA (NIEDZIELA) TRENING W MOTO PARK UŁĘŻ

Rasputin - Nie 09 Wrz, 2012

No akurat u mnie drugi pasażer jest wyjątkowo odczuwalny. Zreszta nawet jak chciałem pojechać z instruktorem to nie miał on kostki i odmówił. Ale spoko pierwsze koty za płoty nastepnym razem bedzie pewnie lepiej. Nastepnym razem rezerwuje Cie na min. jedno kółko. Musze po pracowac nad jazdą a dopiero potem zając się samochodem.
Swoja droga uważam,że seryjnym Clio na zwykłej drogowej oponie nie zrobiłbym lepszego czasu.

Autoholiczka - Nie 09 Wrz, 2012

Kiedy będą fotki z dziś? ^_^
pum - Nie 09 Wrz, 2012

Rasputin - ja nie wiem, ilekroć chciałem kogoś na prawy problemów nie miałem. Chyba słabą siłę przebicia miałeś, albo twój samochód odstraszał bardziej niż mój ;)
Kamill - Nie 09 Wrz, 2012

Rasputin - Nie 09 Wrz, 2012

pum napisał/a:
Rasputin - ja nie wiem, ilekroć chciałem kogoś na prawy problemów nie miałem. Chyba słabą siłę przebicia miałeś, albo twój samochód odstraszał bardziej niż mój ;)

No może miałem pecha a może siły przebicia zabrakło. Ty jesteś tam już n-ty raz to Cie wszyscy znają a ja jako świeżak... :rotfl: Kaja mi swiadkiem że nie było chetnego.
Ale spoko naprawdę nie mam z tym problemu,sieknołem jedno kólko pomiarowe i nie sądze bym poprawił czas w kolejnych przejazdach więc kostka była mi juz zbedna :]

pum - Nie 09 Wrz, 2012

ot taka kompilacja wypadów w zielone... szału nie ma bo i raczej spokojnie jeździłem.

pum - Nie 09 Wrz, 2012

a krzesełko to mój patent... i w sumie moje byłe krzesełko ;)

Przejazd z pumem na prawym i mały slajd po trawie

Przejazd z Stefem + nałożyłem poprawki jakie daje yt czyli stabilizacje i podkrecenie kolorów/kontrastu (automatyczne). Fajnie się beczki gną :rotfl:

Miniac - Nie 09 Wrz, 2012

3:00.2 :>

Miniac - Nie 09 Wrz, 2012

pum napisał/a:
ot taka kompilacja wypadów w zielone... szału nie ma bo i raczej spokojnie jeździłem.

zayebiste!! :lol2:

ale serio - czemu Ci tak przód ryje?? :pom:

btw. BYM BYŁ ZAPOMNIAŁ!! PRZEDZIĘKI KENET ZA DOKRĘCENIE KÓŁ! :*

Miniac napisał/a:

btw. BYM BYŁ ZAPOMNIAŁ!! PRZEDZIĘKI KENET ZA DOKRĘCENIE KÓŁ! :*

Kenet nerwowo liczył okrążenia jak mu powiedziałeś że po 3cim się odkręcają :rotfl:

pum - Nie 09 Wrz, 2012

Miniac napisał/a:
ale serio - czemu Ci tak przód ryje??

za gruby przedni stab? :] a tak poważnie to bardziej kwestia kierowcy i opony - on właściwie nie ryje przodem, tu jest kompilacja jakiś wypadnięć itp.

Kenet - Nie 09 Wrz, 2012

Miniac napisał/a:
btw. BYM BYŁ ZAPOMNIAŁ!! PRZEDZIĘKI KENET ZA DOKRĘCENIE KÓŁ!

Spoko, jak zobaczyłem jak to było poodkręcane to pomyślałem - ja yebie odpadnie mu któreś koło - będzie na mnie... ;D i później faktycznie patrzyłem po horyzoncie za mini :lol2: Może szpilki zastosować? bo autentycznie miałeś lewy przód odkręcony tak, że jedna śruba trzymała a pozostałem musiałem ze 3 razy kluczem obrócić żeby w ogóle był opór.

Anonymous - Nie 09 Wrz, 2012

Gratuluje i Zazdroszczę!!

co za czasy xD

Kenet - Nie 09 Wrz, 2012

Ja tak jak ostatnio 3.13.(4 bodajże) z bunim na pokładzie, myślę że jakbym czysto pojechał to z 1,5 s bym urwał bo i z Pumem potem 3.13 robiłem. Jakbym pojechał sam z kostką to 3.10 w zasięgu, widziałem nawet po obrotach, że samemu jadąc auto na danym odcinku znacznie szybciej dobijało do odcinki i zupełnie inaczej hamowało. A no i Federale już pościerane ostro na bokach słabo kleiły.