HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
kubas - Wto 23 Wrz, 2008 eeeee nie wiem czy bylo wolne... o 9...Dariano - Śro 24 Wrz, 2008 LISTA WYJAZDOWA - 4.10.2008 - Bydgoszcz
1. Marcel
2. Kubas
3. Nauczyciel Marcusa Groenholma
4. Rudello pijadello
5. Vlodarsky - niestety może tak być, że nie pojadę jak zabraknie kasy po wyjeździe...
6. Bart
7. Dariano - moge wziasc Audkia zrzuta na gnój i lecimy Anonymous - Czw 25 Wrz, 2008 No dziewczeta wpisywac sie daaaaajecie CHRZANEK - Czw 25 Wrz, 2008
Dariano napisał/a:
moge wziasc Audkia zrzuta na gnój i lecimy
To ja nie biore puzona bo ani to tanio ani wygodnie
Dareczku niniejszym rezerwuje sobie miejsce OSKAR - Czw 25 Wrz, 2008 niestety odpadam tym razem
4 mam inauguracje i zaczynaja mi sie zajecia wiec niestety nie dam rady.
czekam na nastepna eliminacje,bo musze troszke powalczyc
ale kiszka,a tak chcialem jechac Dariano - Pon 29 Wrz, 2008
OSKAR napisał/a:
niestety odpadam tym razem
4 mam inauguracje i zaczynaja mi sie zajecia wiec niestety nie dam rady.
czekam na nastepna eliminacje,bo musze troszke powalczyc
ale kiszka,a tak chcialem jechac
FAJAAnonymous - Pon 29 Wrz, 2008
Dariano napisał/a:
LISTA WYJAZDOWA - 4.10.2008 - Bydgoszcz
1. Marcel
2. Kubas
4. Rudello pijadello
5. Vlodarsky - niestety może tak być, że nie pojadę jak zabraknie kasy po wyjeździe...
6. Bart
7. Dariano - moge wziasc Audkia zrzuta na gnój i lecimy
- Barto & Vłodziu (jak wrócisz dopisz sie do kogos)
Co z reszta? Panowie zbierzcie sie w sobie Dariano - Wto 30 Wrz, 2008 To jak jedziemy w pięciu ??
Troche mała rywalizacja będzie. Niech się wszyscy określą max do Piątku godz.12:00
Żeby było wiadomo jak weekend zaplanować.
Pochwa.CHRZANEK - Wto 30 Wrz, 2008 Jak w 5-ciu to może się zmieścimy do Bartkowego "Pasiora" ??
Na miejscu będzie Kubas no to 6ciu Anonymous - Wto 30 Wrz, 2008 Vlodziu i Barto jeszcze .... co z Free? co z rasta? co z Adamem? co z reszta?CHRZANEK - Wto 30 Wrz, 2008
Marcel 08 napisał/a:
co z rasta?
Rasta ostatnio mało przytomny... Ma naprawde niemało spraw na głowie. Napisze do niego.CHRZANEK - Czw 02 Paź, 2008 O której wyjazd i skąd ??
Pytam bo w sobote rano bede mocno piatkowy i musze sobie zapisac na kartce...Dariano - Pią 03 Paź, 2008 Jak nic się nie zmieni do południa to . Informuję że wolę załatwić sobie sprawy prywatne bo sobota to jedyny dzień w którym mam czas dla siebie i moich sklepów .
Wydaje mi się że wyjazd w tak małym gronie mija się z celem , to moje osobiste zdanie.Bad-i - Pią 03 Paź, 2008 Panowie passek wyczyszczony i zatankowany. Ja tylko czekam na miejsce i godzine wyjazdu Bad-i - Pią 03 Paź, 2008 LISTA WYJAZDOWA - 4.10.2008 - Bydgoszcz
1. Marcel
2. Kubas
4. Rudello pijadello
6. Bart
7. Dariano - moge wziasc Audkia zrzuta na gnój i lecimy
8. Bad-i