Co motyla noga felga Ci się nie podoba, przecierz to jest bardzo łądny speedline, taki sam jak ma peter tylko on ma białego.
[ Dodano: Czw 23 Lis, 2006 ]
i większego.
Nie twierdze że felga mi sie nie podoba- ona poprostu nie podoba mi sie w obecnym rozmiarze, jakoś optycznie znika w całej budzie, chętnie taką tylko większą no i z dekielkami saxorulez - Czw 23 Lis, 2006 moim zdaniem to auto jest po jakichś przygodachszymlorek - Czw 23 Lis, 2006 Czy saxo 99'to już model po lifcie powinien być czy jeszcze PH1 przód ?Loko - Czw 23 Lis, 2006 99 moze być ph II i moze też być ph III to rocznik w którym przechodzili.Grzesiek VTS - Czw 23 Lis, 2006
Loko napisał/a:
ma peter tylko on ma białego.
i większego.
Loko nie sądziłem
ja podzielam zdanie Łukasza zaniedbany ten VTSikDeeS - Czw 23 Lis, 2006
Grzesiek VTS napisał/a:
Loko napisał/a:
i większego.
nie no , ostro widze sie zabawiaja koledzy ;]
Tak sie przygladam temu VTS'owi i jakis taki dziwny Loko - Pią 24 Lis, 2006
Loko napisał/a:
i większego.
no faktycznie głupio wyszło szymlorek - Pią 24 Lis, 2006 Jeżeli znajdzie się ktoś z odpowiednią ilością $$$ i włoży w nie troche serca to o ile nie był mocno przekoszony może być jeszcze całkiem do rzeczy auto. Oby znalazłasię taka osoba bo warto ratować takie auta od smutnego końca na złomowisku..Grzesiek VTS - Pią 24 Lis, 2006 Właśnie wszystko rozchodzi sie o kase, wiem trzeba ratować wymierające gatunki, jestem za jeśli tylko ktoś ma kesz a nawet ja go nie ma. Piękne sa te samochody wiec trzeb.
Patrz k-mart z forum albo nox. I tak powinno być!!!szymlorek - Pią 24 Lis, 2006
Grzesiek VTS napisał/a:
Właśnie wszystko rozchodzi sie o kase, wiem trzeba ratować wymierające gatunki, jestem za jeśli tylko ktoś ma kesz a nawet ja go nie ma. Piękne sa te samochody wiec trzeb.
Patrz k-mart z forum albo nox. I tak powinno być!!!
Sam chętnie uratowałbymjakiegoś GolfaI GTI ale finanse nie pozwalają..
wysłałem maila i zobaczymy ew.na jakich warunkach chcą się zamienić i co ew wedlug komisu jest z nim nie tak Loko - Pią 24 Lis, 2006 Ja to bym się najpierw zapytał czy to jest 16 v? Brak felg sugerował by ze 8, ale moze zimówki.szymlorek - Pią 24 Lis, 2006 Loko, słuszna uwaga,rozpędziłem się troche za mocno z tym 1.6 automatycznie kojażąc go z 16V, no nic nrazie to i tak bardziej z ciekawosci wysłałem zapytanie nie mniej zobaczymy co przedający odpowie o ile wogóle odpowie bo z komisami różnie bywa... strick - Pią 24 Lis, 2006 Mnie sie nei podoba jak cały jest polakierowany! Ładniej wygląda z czarnymi listawmi!Dariano - Pią 24 Lis, 2006 dokladnie ! najpierw sprawdz czy to 16v w\g mnie nie wyglada on za ladnie nie wiem moze brak mu felgi czy cos jakis taki skaleczony mi sie wydaje.Anonymous - Pią 24 Lis, 2006 http://www.streetracing.p...8116&highlight=