wypożyczyłem playa3 (wersja big) na weekend. werdykt - wracam na xboxa
zarzuty:
- gorsza grafika (mam porównanie z xem)
no to chyba nie podpinałeś pod HDMI
wg. mnie właśnie na ps3 jest dużo ładniejsza grafikaBonczek - Pon 15 Lis, 2010 pP no cichsza jest PS w opór, ale ja już się przyzwyczaiłem
Ja u siebie do pada x-owego też wyposażyłem się w akumulatorki i po problemie pP - Pon 15 Lis, 2010
Bonczek napisał/a:
Ja u siebie do pada x-owego też wyposażyłem się w akumulatorki i po problemie
wiadomo, ale akumulatorki to wydatek 50zł..a w ps masz wbudowane i ładujesz przez kabel podczas grania..banał a jednak cieszy.
PiTT napisał/a:
no to chyba nie podpinałeś pod HDMI
wg. mnie właśnie na ps3 jest dużo ładniejsza grafika
chyba podpiołem..to jest moje subiektywne zdanie..mówię o nba 2k11 - na xboxie jest gładko, bardziej płynniej..na ps jest kupaBonczek - Pon 15 Lis, 2010 No w sumie można kupić takie coś do X`a ale to rzeczywiście dodatkowy koszt - nazywa się chyba instant play.pP - Pon 15 Lis, 2010 wlasnie microsoft każe wszystko dokupować..xbox live, moduł do wifi, akumulator..a to wszystko w cenie ps3 jest..to jest duży minusM - Pon 15 Lis, 2010 No właśnie taka historia z Pepe kiedyś szliśmy bardzo daleko po baterie do padów x'owych a było zimno i ciemno anjas - Pon 15 Lis, 2010 niektóre gry rzeczywiście są ładniejsze na Xboxa. Strasznie nad tym ubolewają fanboye PS3 na ich forum zefir - Pon 15 Lis, 2010 a wolne menu hmm chyba cos nie gra na konsoli albo mega zmulona, bo u mnie menu przesuwa sie w ulamku sekundy was79 - Wto 16 Lis, 2010 podobno oficjalna lista aut w GT 5:
http://assets.vg247.com/c...CarList_EN.xlsx
wow, jestem pod mega wrażeniem nawet yaris jest Jakarti - Wto 16 Lis, 2010 ale nie ma c2 vts nędzak-mart - Wto 16 Lis, 2010
ciekawe czy faktycznie tak bedziewasq - Wto 16 Lis, 2010 przeciez oficjalna lista jest na stronie gt5 k-mart - Śro 17 Lis, 2010 patrze na nia i zadnej listy znalezc nie moge pP - Śro 17 Lis, 2010