Jakarti - Śro 24 Lis, 2010 ale kaczor to drob a nie wieprzowina (swinia)... Marek23 - Śro 24 Lis, 2010
Cytat:
Dla mnie to jest jakiś ewenement psychologiczny - wystarczy ze ktoś zagłosował na BK lub wczesniej na wiadomą formację i do końca życia musi już zostać adwokatem wszystkich nawet najbardziej idiotycznych zachowań owych osób, zaś każdego kto nie zgodzi się koniecznie trzeba nazwać pisowcem.
Pięknie sformułowaneBad-i - Śro 24 Lis, 2010 Mistrz temat...........Marek23 - Śro 24 Lis, 2010 Słyszalem,że jaruzelski jeździ passatem. Dostał go od fan klubu załozonego przez Kamila.
Wersja variant oczywiscie, jakby jakiegos górnika trzeba było przewieźć. No i 1.8tsi, zeby na te wszystkie posiedzenia z Bronkiem szybko i oszczednie dojechać.dzik - Śro 24 Lis, 2010
Marek23 napisał/a:
prezydent jest przyzwyczajony do świń, wystarczy popatrzeć na małżonkę.
No faktycznie poprzednia "pierwsza dama" zniewalala uroda.
M napisał/a:
Nie ogarniam tego rozumowania.
Prezydent zrobił kupę a ktoś powiedział
"Ale śmierdzi"
I został nazwany z tego powodu pisowcem
To jest wlasnie pisowskie rozumowanie.
Dla Ciebie to co zrobil jest kupa i nie przyjmujesz do wiadomosci innych opinii.
Chcialbym przypomniec ze Jaruzelskiemu Kaczynski podpisal nadanie Krzyża Zesłańców SybiruMarek23 - Śro 24 Lis, 2010
dzik napisał/a:
No faktycznie poprzednia "pierwsza dama" zniewalala uroda.
Była brzydka, taka sie urodziła. Ale obecna to jeszcze większy dramat, do tego sama się spasła.dzik - Śro 24 Lis, 2010
Marek23 napisał/a:
Była brzydka, taka sie urodziła. Ale obecna to jeszcze większy dramat, do tego sama się spasła.
Mimo tego jak wyglada i kogo za meza miala to Kaczynska lubilem.
Do Komorowskiej tez nic nie mam. Ty tez masz kolegow na forum mimo to ze jezdzisz dieslem.Marek23 - Śro 24 Lis, 2010
dzik napisał/a:
Ty tez masz kolegow na forum mimo to ze jezdzisz dieslem.
traktorem,ale godnie Dzik, nie strugając fleta,że dzis spaliłem 0.2 mniej niz wczoraj chociaż przed tesco stałem w korku.dzik - Śro 24 Lis, 2010
Marek23 napisał/a:
traktorem,ale godnie Dzik, nie strugając fleta,że dzis spaliłem 0.2 mniej niz wczoraj chociaż przed tesco stałem w korku.
Szacun Marek23 - Śro 24 Lis, 2010 I tak Cie kocham kamil - Śro 24 Lis, 2010
Marek23 napisał/a:
Z tego można sie tylko smiać. Mam nadzieję,że to nie naiwność tylko wspomnienie czerwonych tapet w domu gdzie się wychowałeś. W drugim przypadku miałeś przynajmniej jakieś korzyści i te brednie kojarzą Ci się z czasami na bogato.
tak miałem, przecież Ci wspominałem że babka była sędziną w latach 50 i wysłała na szafot 100 wrogów ludu pracującego, ojciec był w UB (wiesz banany miałem bez kolejek) a matka się prostytułowała w KC...
Stary masz jeden problem - nie potrafisz trzymać dystansu i szanować odmienności poglądów - wiesz z czym mi się to kojarzy... z Komuną. Oni też nie szanowali i tolerowali odmiennych poglądów.
Marku mamy 21 W i żyjemy w wolnym demokratycznym kraju zacznij to dostrzegać Anonymous - Śro 24 Lis, 2010 Ja to widzę tak Kamil ciagnie w laewo , eM w prawo a reszta ma tylko lekkie odchyły , z reszta Polska i Polacy muszą miec wspolnego wroga , to wtedy potrafią sie zjednoczyć i działać razem . Jak wszystko jest ok to szukają wrogów śród swoich.PiTT - Śro 24 Lis, 2010
Czesio napisał/a:
Ja to widzę tak Kamil ciagnie w laewo , eM w prawo a reszta ma tylko lekkie odchyły , z reszta Polska i Polacy muszą miec wspolnego wroga , to wtedy potrafią sie zjednoczyć i działać razem . Jak wszystko jest ok to szukają wrogów śród swoich.
a mnie ciągnie na wódęMarek23 - Śro 24 Lis, 2010
kamil napisał/a:
Stary masz jeden problem - nie potrafisz trzymać dystansu i szanować odmienności poglądów - wiesz z czym mi się to kojarzy... z Komuną. Oni też nie szanowali i tolerowali odmiennych poglądów.
Świat nie jest czarno-biały, to pewne. Aczkolwiek sa rzeczy co do których nie ma wątpliwości. Czytając Twoje wypowiedzi na temat tamtych czasów rzeczywiscie nie trzymam dystansu i tych poglądów nie akceptuję. Oczywiscie, ktoś moze byc lewakiem, ktos prawicowcem, itd i pewno racje znajdą się po każdej stronie. Ale to co Ty piszesz o Jaruzelskim, o czasach komuny...nie wiem skąd ta interpretacja, Ty chyba na prawdę wierzysz, że ludzie z zasady są dobrzy. I nie ukrywam, że chu.j mnie strzela jak czytam Twoją wersję poprzedniego systemu i jej wpływu na dzisiejsze czasy. Ale ok, masz prawo tak sądzic, tak samo jak moge napisać, ze jesteś jebni.ety.kamil - Śro 24 Lis, 2010 Tia... Historyk, analityk i politolog się znalazł...
Jesteś prorokiem wszystko wiedzącym i głoszącym prawdę świata ?