Vlodarsky - Wto 07 Paź, 2014 Jak się czuje zefir przed najbliższym weekendem ? Oby pogoda dopisała !!Chloru - Wto 07 Paź, 2014
was79 napisał/a:
PiTT napisał/a:
was79 napisał/a:
Odwalić sie od lidla! bo:
a) był tydzień piw czeskich (czarne krusovice!111!!!!1111!!!),
b) był tydzien piw niemieckich (erdinger dunkel !11!1!1!1!1!1)
c) 09.10 będzie tydzień browarów regionalnych
Więc japa kały, bo zayebie tą taszą
pi@rdolenie, te browary mozesz kupic w auchan albo carefourze bez brandzlowania sie nad gazetka
co dziwne te czeskie browary tez kurwa znikaly szybciej niz crocsy... to jakas magia ten lidl
inny sklep oferuje ten sam towar, w tej samej cenie, ale nikt sie nie rzuca
Tak, znajdź mi skrzynke erdingera dunkel za 3.XX zł
Albo Paulanera za 2.89 zł Lidl pod względem bronków i czasami żarcia jest mistrz.zefir - Wto 07 Paź, 2014 Posrany
Zamierzam dać z siebie wszystko 30%
Plan jest prosty: zaczynam z pacemakerem na 4h, jak po 25 km poczuje ze jest ok, robimy atak na lepszy czas, jak bedzie słabo: robie podstawowy cel czyli dobiec bez kontuzji i przygód.
Nie wygoila mi sie jedna rzecz: miesiac temu uszkodziłem palca u stopy i zaczął schodzic paznokieć, stan obecny jest fatalny ale będzie profi zabezpieczony
Generalnie chujowo ale stabilnie, emocje jak na jagodachKenet - Wto 07 Paź, 2014 Życzę żeby było średnio jak na BFF w Stodole!zefir - Wto 07 Paź, 2014
Kenet napisał/a:
Życzę żeby było średnio jak na BFF w Stodole!
Jak już coś robić to byle jak!rasta - Czw 09 Paź, 2014
bizon napisał/a:
nie ma sie co smiac, mam pare koszulek treningowych z lidla... duzej roznicy w stosunku do asicsa za 150 pln nie widze...
Ciężko widzieć jak jedno i drugie to 100% poliester zefir - Czw 09 Paź, 2014 Apropo ciuchów tez nie widziałem roznicy jak nie zaczalem robi.przebiegów powyżej 20km lub biegac w deszczu.wtedy wychodzi ze to jednak nie te same koszulkirasta - Czw 09 Paź, 2014 Robiąc 80 km na rolkach nie widzę różnicy pomiędzy Pumą, a Lidlem.zefir - Czw 09 Paź, 2014 Ja po pierwszym wybieganiu bylem cały poobcierany po decathlonie. Mam dwa asicsy mojego teamu i jest przepasc w oddychalnosci i kroju.
Mam tez jedną termoaktywna z lidla koszulke ktora oddalem po jednym użyciu bo byla chujowa i po treningu wyglądala jak szmata.rasta - Czw 09 Paź, 2014 Z Lidla mam jedną i jest super więc nie można generalizować. Mam też 3 z GoSport za śmieszny has i złego słowa nie powiem.
BTW, Rolki co nie obcieraj nóg i nawet po 9 godz. Jazdy są dalrj wygodne też nie kosztują 5 zł. Ale jak coś jest w 100% z plastiku tak jak koszulki termo to nie ma cudów czy to Adidas czy NoName.pcs - Czw 09 Paź, 2014 buty mam porzadne i dobierane do mojej grubej dupy i koslawych nog -Saucony czy jakos tak, pewnie dzieki nim nie zepsulem kolan, nigdy tez mnie nic nie obtarlo.
Garderobe natomiast, teraz juz liczna bo na kazda pogode mam z Lidla i sa rewelacyjne. po praniu nic sie z nimi nie dzieje. Cenowo 3-5 razy nizej od markowych.rasta - Czw 09 Paź, 2014 W Bierze ostatnio mieli fajne buty firmowe przez Dunlopa i super Softshell'e po całe 60 płn GeKo - Czw 09 Paź, 2014 Rasta trochę generalizujesz z tym plastikiem. Podejrzewa ze można kupić flok i flok a na koniec będą 2 rezultaty
Teraz podobno hitem jest to www.firtex.comrasta - Czw 09 Paź, 2014 W takiej koszulce to podstawa aby była wentylacja, jak ma dziurki to jest przewiewna bo jakby nie było to byś w niej spłynął, a dzięki temu, że jest plastikowa nie siąknie wody tak jak bawełniana i dzięki temu szybko schnie - no ale Ameryki nie odkryłem. zefir - Czw 09 Paź, 2014 Po zrobieniu 700 km od maja i sprawdzeniu mysle 15 roznych koszulek moge powiedzieć ze sa koszulki i sa koszulki
niby skład koszulki podobny i krój a jednak jest różnica. A ciuchy markowe można za dobry hajs ogarnąć. I np marka 4f robi zajebiste rzeczy, które mozna kupic w promo w cenie lidla