To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

bizon - Sob 17 Lis, 2012

gratulacje tym co na mecie. marek, wspolczuje.

czekam na onboardy :]

Bart - Sob 17 Lis, 2012

Dzięki wszystkim za obecność, było super!
Marek23 - Sob 17 Lis, 2012

106 gratuluję, dobrze,że chociaż wam poszło jak nalezy. Duda jest bardzo szybki i dojezdza rajdy.

Czekam na ten onboard, nie są to żadne fajerwerki,ale sprawna jazda.
No cóż, mam nadzieję,że przyszły sezon będzie lepszy...
Co do Ragnotti to już mam brelok Renault Sport od Geko i odłączone wspomaganie hamulca, więc jest grubo :rotfl: Auto prowadzi się bajkowo. Jestem otwarty na jakieś zimowe upalania.

martin.h - Sob 17 Lis, 2012

Było fajnie, jak zwykle mega ekipa :) Szkoda Marka, ale jak juz było pisane nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem, zycie toczy sie dalej. Ja wróciłem do domu spokojnie, fura cała :)
Największym kotem rajdu dla mnie jest Hupało, szedł mega ogniem i gdyby nie problem z lądowaniem byłby mega czas, szkoda ze pilot podyktował 'prawy cztery dnem, mamy pozwolenie na start' ;D
Mega jechali tez Poznaniacy w bmw.
Trasa mega, stawkę przerzedziło, dobrze ze było sucho :) Miło bedzie zobaczyc tam w przyszłym roku stawkę RSMP :)

Koto - Sob 17 Lis, 2012

Na odcinku słyszeliśmy, że jakiś Młody Czajnik jedzie 205 na zerówce :>
Koto - Sob 17 Lis, 2012

PIANO PIANO!!!! :lol2:

GeKo - Sob 17 Lis, 2012

Piano mnie nie śmieszy dość często używane, ale ja pierdolę czy połowa pilotów musi wykrzyczeć swój opis? Od tego jest interkom żeby nie drzeć ryja.

Tak się powinno dyktować

Koto - Sob 17 Lis, 2012

Się darł jak kościelny na mszy, jak zobaczył auto obok drogi to już chyba narobił w pory bo tak przypanikował :lol2:
Anonymous - Nie 18 Lis, 2012

o so chodzi z tym piano??
ŁukaszS3 - Nie 18 Lis, 2012

Rajd przezajebisty... Rozmawiałem z kilkoma załogami i powiedzieli że najfajniejsza runda w całym sezonie, bądź któryś z odcinków był tym najfajniejszym w całym sezonie.

Gratulacje wszystkim na mecie bo z całej stawki dojechały 24 auta xD

Szkoda mi Marka bo widziałem go na spadaniu to grube ratowanie i zrobiło wrażenie, widać było że nie żartuje!

Na plus jestem bardzo zaskoczony Tomkiem Kasperczykiem, widać że młody dojrzał i coraz bardziej jest zaprzyjaźniony z furą...

Kurde chciałbym żeby znów była Barbórka...

martin.h - Nie 18 Lis, 2012

ŁukaszS3 napisał/a:
Na plus jestem bardzo zaskoczony Tomkiem Kasperczykiem, widać że młody dojrzał i coraz bardziej jest zaprzyjaźniony z furą...

Dobry ma opis bo ciął w takich miejscach gdzie nikt by nawet o tym nie pomyślał ;D

Ale widząc po ilości testów jakie ma i jaką jeździ furą powinien być już absolutnie na topie i walczyć o generalkę. A trochę mu tam jeszcze brakuje :]

Koto - Nie 18 Lis, 2012

Barejka - Nie 18 Lis, 2012

9.30 reszta lipa ;D
ŁukaszS3 - Nie 18 Lis, 2012

martin.h napisał/a:
Ale widząc po ilości testów jakie ma i jaką jeździ furą powinien być już absolutnie na topie i walczyć o generalkę. A trochę mu tam jeszcze brakuje :]

Ale mógłby też być jak np Pasecki który napier.dalał kilometry i dalej nic z tego nie było...

Poza tym był 3 w generali więc chyba "walczył o generalke"..

rallymati - Nie 18 Lis, 2012

Gratulacje panowie :)