HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Jakarti - Wto 17 Kwi, 2012 szkoda, ze wsrod facetow Pirania - Wto 17 Kwi, 2012 przed torem w zeszłym roku podjeżdżamy pod wulkanizację. Rasta wyciąga opony a facet do niego - Panie, ja panu tego nie mogę założyć, to się już do niczego nie nadaje! Jak to nie, Pan zakłada, na tor jak znalazł PieQt - Wto 17 Kwi, 2012
Jakarti napisał/a:
szkoda, ze wsrod facetow
Ty nawet wśród facetów nie masz M - Wto 17 Kwi, 2012 Piotrek podobno dobrze masuje stopy (Anjas mówił) no name - Wto 17 Kwi, 2012 Czym masuje ?
Gaydek - Wto 17 Kwi, 2012 Dobijecie do strony #100? no name - Wto 17 Kwi, 2012 My nie damy rady, my PieQt - Wto 17 Kwi, 2012
no name napisał/a:
[...] czym masuje
Nie jesteś przygotowany na taką wiedzękamil - Wto 17 Kwi, 2012 ile kosztuje ten nocleg, na który jestem zapisany ?Gaydek - Wto 17 Kwi, 2012
kamil napisał/a:
ile kosztuje ten nocleg, na który jestem zapisany ?
123 zł brutto/dobę, 61,50 zł za osobę przy dwóch osobachkamil - Wto 17 Kwi, 2012 słyszałeś Wiktoch ? Za 123 pln będziemy się zabawiać na całego Kenet - Wto 17 Kwi, 2012 Ja prosiłem o 2osobowy pokój, rozumiem, że nie ma problemów z realizacją rezerwacji?roj - Wto 17 Kwi, 2012
Kenet napisał/a:
Ja prosiłem o 2osobowy pokój, rozumiem, że nie ma problemów z realizacją rezerwacji?
ja też chciałem dwuosobowy a dostałem z Emerytem w pakiecie.. no cóż, ktoś musi sprzątać
ogólnie spoko, tylko nie wiem czy nie będę miał kogoś na pasażera więc nie wiem co wtedy, ogólnie jakoś niejawnie jest z tymi noclegami. może by jakaś lista oficjalna?
Gaydek, gdyby coś się wyjaśniało jeszcze to pamiętaj o Zbyszku (motoklinika) +3 osoby z tego co wiem w sumie (licząc razem z Pawcio sierrą nie-kosłort), więc wyślij mu mejla jeśli już wiadomo co i jak bo mnie pytał.Gaydek - Wto 17 Kwi, 2012
Kenet napisał/a:
Ja prosiłem o 2osobowy pokój, rozumiem, że nie ma problemów z realizacją rezerwacji?
Jesteś na liście. Masz gdzie spać.
roj napisał/a:
ogólnie spoko, tylko nie wiem czy nie będę miał kogoś na pasażera więc nie wiem co wtedy
A zgłaszałeś gościa? Ja tego nie odnotowałem. Jeśli pisałeś, to sorry. Pokaż gdzie, to się poprawię. BTW, nie dziw się, że dostałeś dwójkę z Emerytem, bo sam dwójki byś nie dostał, aż tak dobrze nie ma (patrz poniżej).
roj napisał/a:
ogólnie jakoś niejawnie jest z tymi noclegami. może by jakaś lista oficjalna?
Oficjalna lista zamieszczona np. dwa tygodnie temu dziś byłaby nieaktualna, bo z udziału w imprezie zrezygnowały osoby, które brały noclegi. Nie mamy ośmiu czy piętnastu dwójek. Szkoda. Warunki na torze są jakie są, mówię o ilości pokoi. Wiem, że odwlekam termin ostatecznego zamknięcia każdej z list, ale to tylko i wyłącznie dlatego, że ciągłym zmianom ulegała lista kierowców. Teraz mam nadzieję już koniec z "bałaganem" i w ciągu dnia, dwóch dni uda się zamknąć listę noclegów, gości i dodatkowych obiadów. Zamykam kiosk i wysyłam wszystko do AW.
roj napisał/a:
pamiętaj o Zbyszku (motoklinika) +3 osoby z tego co wiem w sumie (licząc razem z Pawcio sierrą nie-kosłort), więc wyślij mu mejla jeśli już wiadomo co i jak bo mnie pytał
Motoklinika jest na bieżąco, jesteśmy w kontakcie.Gaydek - Wto 17 Kwi, 2012 Tak, czy siak z kierowcami już skończyłem. Jest 30 i koniec . Kolejni mogą się pojawić, gdy ktoś z tych, którzy są na liście zrezygnuje.