To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

Jakarti - Wto 17 Kwi, 2012

szkoda, ze wsrod facetow :D
Pirania - Wto 17 Kwi, 2012

przed torem w zeszłym roku podjeżdżamy pod wulkanizację. Rasta wyciąga opony a facet do niego - Panie, ja panu tego nie mogę założyć, to się już do niczego nie nadaje! Jak to nie, Pan zakłada, na tor jak znalazł :D
PieQt - Wto 17 Kwi, 2012

Jakarti napisał/a:
szkoda, ze wsrod facetow :D

Ty nawet wśród facetów nie masz ;D

M - Wto 17 Kwi, 2012

Piotrek podobno dobrze masuje stopy (Anjas mówił) ;D
no name - Wto 17 Kwi, 2012

Czym masuje ?

:>

Gaydek - Wto 17 Kwi, 2012

Dobijecie do strony #100? ;D
no name - Wto 17 Kwi, 2012

My nie damy rady, my :lol2:
PieQt - Wto 17 Kwi, 2012

no name napisał/a:
[...] czym masuje

Nie jesteś przygotowany na taką wiedzę

kamil - Wto 17 Kwi, 2012

ile kosztuje ten nocleg, na który jestem zapisany ?

kamil napisał/a:
ile kosztuje ten nocleg, na który jestem zapisany ?

123 zł brutto/dobę, 61,50 zł za osobę przy dwóch osobach

kamil - Wto 17 Kwi, 2012

słyszałeś Wiktoch ? Za 123 pln będziemy się zabawiać na całego ;)
Kenet - Wto 17 Kwi, 2012

Ja prosiłem o 2osobowy pokój, rozumiem, że nie ma problemów z realizacją rezerwacji?
roj - Wto 17 Kwi, 2012

Kenet napisał/a:
Ja prosiłem o 2osobowy pokój, rozumiem, że nie ma problemów z realizacją rezerwacji?

ja też chciałem dwuosobowy a dostałem z Emerytem w pakiecie.. no cóż, ktoś musi sprzątać ;) :faja:
ogólnie spoko, tylko nie wiem czy nie będę miał kogoś na pasażera więc nie wiem co wtedy, ogólnie jakoś niejawnie jest z tymi noclegami. może by jakaś lista oficjalna?
Gaydek, gdyby coś się wyjaśniało jeszcze to pamiętaj o Zbyszku (motoklinika) +3 osoby z tego co wiem w sumie (licząc razem z Pawcio sierrą nie-kosłort), więc wyślij mu mejla jeśli już wiadomo co i jak bo mnie pytał.

Kenet napisał/a:

Jesteś na liście. Masz gdzie spać.

roj napisał/a:
ogólnie spoko, tylko nie wiem czy nie będę miał kogoś na pasażera więc nie wiem co wtedy

A zgłaszałeś gościa? Ja tego nie odnotowałem. Jeśli pisałeś, to sorry. Pokaż gdzie, to się poprawię. BTW, nie dziw się, że dostałeś dwójkę z Emerytem, bo sam dwójki byś nie dostał, aż tak dobrze nie ma :faja: (patrz poniżej).

roj napisał/a:
ogólnie jakoś niejawnie jest z tymi noclegami. może by jakaś lista oficjalna?

Oficjalna lista zamieszczona np. dwa tygodnie temu dziś byłaby nieaktualna, bo z udziału w imprezie zrezygnowały osoby, które brały noclegi. Nie mamy ośmiu czy piętnastu dwójek. Szkoda. Warunki na torze są jakie są, mówię o ilości pokoi. Wiem, że odwlekam termin ostatecznego zamknięcia każdej z list, ale to tylko i wyłącznie dlatego, że ciągłym zmianom ulegała lista kierowców. Teraz mam nadzieję już koniec z "bałaganem" i w ciągu dnia, dwóch dni uda się zamknąć listę noclegów, gości i dodatkowych obiadów. Zamykam kiosk i wysyłam wszystko do AW.

roj napisał/a:
pamiętaj o Zbyszku (motoklinika) +3 osoby z tego co wiem w sumie (licząc razem z Pawcio sierrą nie-kosłort), więc wyślij mu mejla jeśli już wiadomo co i jak bo mnie pytał

Motoklinika jest na bieżąco, jesteśmy w kontakcie.

Tak, czy siak z kierowcami już skończyłem. Jest 30 i koniec :) . Kolejni mogą się pojawić, gdy ktoś z tych, którzy są na liście zrezygnuje.

Kto bierze sprzęt do zmiany kół? rasta?