To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

zefir - Wto 22 Sty, 2013

To legacy mi sie tez cholernie podoba , do tego taryfiarze chwala je sobie w LPG te 2,0 benzyny na codzien.
kamil - Wto 22 Sty, 2013

Kuner napisał/a:
kamil, subaru bez turbo to jak walić w gumie... niby można, ale czy aż tak fajnie :D

Kuner, wolę walić w gumie fajną laskę niż trafić na syfa :)

Ziom, potrzebuje rodzinne auto do przemieszczania się , a nie do napierdalania. Wali mnie czy ma 200 KM czy 130 KM. Ma być prosty, zadbany, uczciwy i funkcjonalny.
Wydechy, bulgotania, gleby,pierdzenia z zaworów upustowych w rodzinnym samochodzie mnie nie interesuje.
Do napinania mam 106 i to mi wystarcza.

was79 - Wto 22 Sty, 2013

Z takim budżetem nie kombinuj tylko bier octavie kombi - trafisz może od pierwszego właściciela, tanie części itd. Rodzinne auto musi być niezawodne, a 10 letnie ałdi z bajkową historią zostaw koniobijcom.

P.S. tak wiem zaraz zleci się X dyskutantów jak to wujek/tata/pies z internetu jeździ niezawodnym autem z Hanoweru

dzik - Wto 22 Sty, 2013

kamil napisał/a:

Ziom, potrzebuje rodzinne auto do przemieszczania się , a nie do szybko leci. Wali mnie czy ma 200 KM czy 130 KM. Ma być prosty, zadbany, uczciwy i funkcjonalny.

Tylko jedno mi do głowy przychodzi:

http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=9790

kamil - Wto 22 Sty, 2013

Was, ale ja nie chce skody :)
was79 - Wto 22 Sty, 2013

Aha no tak zapomniałem :lol2:
To Avensis 2,0 diesel albo Zafira (ten chyba najlepiej się sprawdzi jako rodzinne)

kamil - Wto 22 Sty, 2013

czy ma 4x4 , czy jest duże, czy jest podwyższone ?
Mam swoje kryteria i ich się trzymam.

was79 - Wto 22 Sty, 2013

O.K. W każdym razie życzę powodzenia :)
kamil - Wto 22 Sty, 2013

kurde nie kumam, czy naprawdę w budżecie 25 k nie można kupić 10 letniej fury według moich kryteriów ?

Poprosiłem o pomoc, argumenty, opinie nie na temat 1000 różnych dostępnych modeli na rynku czy tylko kilku, a temat schodzi do poziomu wypierdzianej octavi, Astry kombi czy zafiry .
Gdybym prosił o komentarze, uwagi dot. takich fur to na pewno bym napisał.

Interesują mnie jedynie :

Subaru : Legacy, Outback, Forek
Audi: A6
Volvo: V70/Cross Country
Citroen C5 po 2004 2.0 HDI

Franek - Wto 22 Sty, 2013

kamil napisał/a:
4x4 , czy jest duże, czy jest podwyższone

A w jeepa sie nie pchasz?

Dla mnie teraz jest najpiękniejsza pogoda. Całą sobotę przelatałem po mieście jak było zasypane.
Pod pracą parkuję w najwiekszej zaspie.
4x4 naprawdę mega sprawa.

was79 - Wto 22 Sty, 2013

Ja Ci szczerze życzyłem znalezienia niewypierdzianego auta, a ty zdeptałeś moje uczucia. Przykro mi teraz z powodu Twojego zachowania
kamil - Wto 22 Sty, 2013

Franek napisał/a:
kamil napisał/a:
4x4 , czy jest duże, czy jest podwyższone

A w jeepa sie nie pchasz?

Dla mnie teraz jest najpiękniejsza pogoda. Całą sobotę przelatałem po mieście jak było zasypane.
Pod pracą parkuję w najwiekszej zaspie.
4x4 naprawdę mega sprawa.

Wiem, wiem. Niby koszt zakupu nie jest zły, ale boje się kosztów serwisowania , części takich, zbyt szybkiej eksplatacji podzespołów itp...

krzysiek_ - Wto 22 Sty, 2013

kamil napisał/a:
czy ma 4x4 , czy jest duże, czy jest podwyższone ?
Mam swoje kryteria i ich się trzymam.

To może sharan/alhambra 4x4. Mialem okazje jezdzic takim w bogatym wyposazeniu, co prawda tylko oska ale auto ogromne i bardzo przyjemne ;) No i silnik 1.9tdi wiec tu tez temat dobrze znany.

kamil - Wto 22 Sty, 2013

też na to patrzyłem, ale te z 2002 są strasznie brzydkie, jakoś źle bym się w tym czuł...mieszane uczucia mam do tego modelu
Michał - Wto 22 Sty, 2013

temat wraca jak bumerang. Znowu.
Znowu sie zjebał, spierdolił, rozkurwił ten zjebany chujowy na maxa , pierdolony grat jakim jest saab mojej konkubiny. Gówno takie ze jajebie ( ale mega wygodny - jak jezdzi :D ) Złom większy od mojego Pawła Eskłorteza.
mam pytanko
BEEEEMY Jedynki w 1.6 to się nadajo do czegoś ?
i czy za kwote MAX do 45tyś da sie coś w miare świeżego wyrwać ?

sorry za przekleństwa. Wczoraj do 24 czekałem na mrozie na Powstańców Śląskich na lawete
( 3xna). Jak przyjechała okazało się ze nie ma haku który sie wkręca w zderzak.
Dzizas.