Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
zefir - Wto 22 Sty, 2013 To legacy mi sie tez cholernie podoba , do tego taryfiarze chwala je sobie w LPG te 2,0 benzyny na codzien.kamil - Wto 22 Sty, 2013
Kuner napisał/a:
kamil, subaru bez turbo to jak walić w gumie... niby można, ale czy aż tak fajnie
Kuner, wolę walić w gumie fajną laskę niż trafić na syfa
Ziom, potrzebuje rodzinne auto do przemieszczania się , a nie do napierdalania. Wali mnie czy ma 200 KM czy 130 KM. Ma być prosty, zadbany, uczciwy i funkcjonalny.
Wydechy, bulgotania, gleby,pierdzenia z zaworów upustowych w rodzinnym samochodzie mnie nie interesuje.
Do napinania mam 106 i to mi wystarcza.was79 - Wto 22 Sty, 2013 Z takim budżetem nie kombinuj tylko bier octavie kombi - trafisz może od pierwszego właściciela, tanie części itd. Rodzinne auto musi być niezawodne, a 10 letnie ałdi z bajkową historią zostaw koniobijcom.
P.S. tak wiem zaraz zleci się X dyskutantów jak to wujek/tata/pies z internetu jeździ niezawodnym autem z Hanowerudzik - Wto 22 Sty, 2013
kamil napisał/a:
Ziom, potrzebuje rodzinne auto do przemieszczania się , a nie do szybko leci. Wali mnie czy ma 200 KM czy 130 KM. Ma być prosty, zadbany, uczciwy i funkcjonalny.
Tylko jedno mi do głowy przychodzi:
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=9790kamil - Wto 22 Sty, 2013 Was, ale ja nie chce skody was79 - Wto 22 Sty, 2013 Aha no tak zapomniałem
To Avensis 2,0 diesel albo Zafira (ten chyba najlepiej się sprawdzi jako rodzinne)kamil - Wto 22 Sty, 2013 czy ma 4x4 , czy jest duże, czy jest podwyższone ?
Mam swoje kryteria i ich się trzymam.was79 - Wto 22 Sty, 2013 O.K. W każdym razie życzę powodzenia kamil - Wto 22 Sty, 2013 kurde nie kumam, czy naprawdę w budżecie 25 k nie można kupić 10 letniej fury według moich kryteriów ?
Poprosiłem o pomoc, argumenty, opinie nie na temat 1000 różnych dostępnych modeli na rynku czy tylko kilku, a temat schodzi do poziomu wypierdzianej octavi, Astry kombi czy zafiry .
Gdybym prosił o komentarze, uwagi dot. takich fur to na pewno bym napisał.
Dla mnie teraz jest najpiękniejsza pogoda. Całą sobotę przelatałem po mieście jak było zasypane.
Pod pracą parkuję w najwiekszej zaspie.
4x4 naprawdę mega sprawa.was79 - Wto 22 Sty, 2013 Ja Ci szczerze życzyłem znalezienia niewypierdzianego auta, a ty zdeptałeś moje uczucia. Przykro mi teraz z powodu Twojego zachowaniakamil - Wto 22 Sty, 2013
Franek napisał/a:
kamil napisał/a:
4x4 , czy jest duże, czy jest podwyższone
A w jeepa sie nie pchasz?
Dla mnie teraz jest najpiękniejsza pogoda. Całą sobotę przelatałem po mieście jak było zasypane.
Pod pracą parkuję w najwiekszej zaspie.
4x4 naprawdę mega sprawa.
Wiem, wiem. Niby koszt zakupu nie jest zły, ale boje się kosztów serwisowania , części takich, zbyt szybkiej eksplatacji podzespołów itp...krzysiek_ - Wto 22 Sty, 2013
kamil napisał/a:
czy ma 4x4 , czy jest duże, czy jest podwyższone ?
Mam swoje kryteria i ich się trzymam.
To może sharan/alhambra 4x4. Mialem okazje jezdzic takim w bogatym wyposazeniu, co prawda tylko oska ale auto ogromne i bardzo przyjemne No i silnik 1.9tdi wiec tu tez temat dobrze znany.kamil - Wto 22 Sty, 2013 też na to patrzyłem, ale te z 2002 są strasznie brzydkie, jakoś źle bym się w tym czuł...mieszane uczucia mam do tego modeluMichał - Wto 22 Sty, 2013 temat wraca jak bumerang. Znowu.
Znowu sie zjebał, spierdolił, rozkurwił ten zjebany chujowy na maxa , pierdolony grat jakim jest saab mojej konkubiny. Gówno takie ze jajebie ( ale mega wygodny - jak jezdzi ) Złom większy od mojego Pawła Eskłorteza.
mam pytanko
BEEEEMY Jedynki w 1.6 to się nadajo do czegoś ?
i czy za kwote MAX do 45tyś da sie coś w miare świeżego wyrwać ?
sorry za przekleństwa. Wczoraj do 24 czekałem na mrozie na Powstańców Śląskich na lawete
( 3xna). Jak przyjechała okazało się ze nie ma haku który sie wkręca w zderzak.
Dzizas.