Michał - Pią 05 Lip, 2013
zacna !kamil - Pią 05 Lip, 2013 ładna szmataMichał - Pią 05 Lip, 2013 pamiętam jak ktoś napisał ze nowa 6 jest podobna do kia ceed M - Pią 05 Lip, 2013 Ja,
wlasnie chcialem to napisac.
mi - Pią 05 Lip, 2013 w tej klasie teraz wszystko (prawie) podobne do siebie...PiTT - Pią 05 Lip, 2013 nowa kia ceed kombi jest podobna do nowego focusa... a moze i ładniejsza
a w środku... hmm... jest na serio nieźle, nie widziałem na żywo, więc nie wiem jak z jakością, ale wizulanie wygląda to bardzo ok
Gaydek - Pią 05 Lip, 2013 W kolorze Sutola byłaby jeszcze ładniejsza Michał - Pią 05 Lip, 2013 ceed w kombi i w heczu zajebiscie mi sie podobaM - Pią 05 Lip, 2013 Srodek wyglada bardzo fajnie, mam nadzieje ze nie uzyli plastikow z tej samej fabryki gdzie produkuja chinskie zabawki po 3zlote. PiTT - Pią 05 Lip, 2013 aż z ciekawości zajrzałem na stronę KIA... nowe sorento wyglada niezle
Anonymous - Pią 05 Lip, 2013 to jednak był głupi pomysł...Cartoon - Pią 05 Lip, 2013
M napisał/a:
Srodek wyglada bardzo fajnie, mam nadzieje ze nie uzyli plastikow z tej samej fabryki gdzie produkuja chinskie zabawki po 3zlote.
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że niestety tak zrobili... skoro do Sportage takie pakują a jest niby wyższym modelem.PiTT - Pią 05 Lip, 2013
PiTT - Pią 05 Lip, 2013
Cartoon napisał/a:
M napisał/a:
Srodek wyglada bardzo fajnie, mam nadzieje ze nie uzyli plastikow z tej samej fabryki gdzie produkuja chinskie zabawki po 3zlote.
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że niestety tak zrobili... skoro do Sportage takie pakują a jest niby wyższym modelem.
ale też starszym... jeszcze z czasów jak był poprzedni ceed który miał mega choojowe materiały
skoro nowy ceed ma już lepszą jakość to może i nowy sportage też coś lepszego dostanie bo póki co wydaje mi się że poza lekkim liftem na zew. to środek się nie zmienił za bardzokamil - Pią 05 Lip, 2013 Od kiedy Sportage jest w wyższym segmencie niż Sorento ?