ups, sorko...wzrok już nie ten anjas - Czw 28 Maj, 2009
Maciusiowy napisał/a:
ups, sorko...wzrok już nie ten
Nałóg samogwałtu wyrząda wiele (często nieodwracalnych) szkód, zarówno cielesnych (ślepota, impotencja, bezpłodność...) jak i duchowychMaciusiowy - Czw 28 Maj, 2009
anjas napisał/a:
Nałóg samogwałtu wyrząda wiele (często nieodwracalnych) szkód, zarówno cielesnych (ślepota, impotencja, bezpłodność...) jak i duchowych
masz mnie Janusz - Czw 28 Maj, 2009
Maciusiowy napisał/a:
anjas napisał/a:
Nałóg samogwałtu wyrząda wiele (często nieodwracalnych) szkód, zarówno cielesnych (ślepota, impotencja, bezpłodność...) jak i duchowych
Ciekawe za ile będzie jak się wyklepieKarQ - Czw 28 Maj, 2009 To już któraś Clio III Sport popsuta. Strasznie usterkowe jakieś są te auta.
Michał - Czw 28 Maj, 2009 musiał być dobry, długi, gruby bokas
moze to chrzanek , jak trenował w sypialni i na lampe wpadł ?KarQ - Czw 28 Maj, 2009 ten tego... http://www.allegro.pl/ite...or_1967_68.htmlŁukaszS3 - Czw 28 Maj, 2009 Piękny ten mustang... Ale zmiażdżył mnie Cosworth którego Michał wkleił... Jak mnie to auto jara! Idealne!Mick - Czw 28 Maj, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
Piękny ten mustang... Ale zmiażdżył mnie Cosworth którego Michał wkleił... Jak mnie to auto jara! Idealne!
i tylko 40 tys... ŁukaszS3 - Pią 29 Maj, 2009
Mick napisał/a:
i tylko 40 tys...
No gdyby nie awaryjność tego auta zrezygnowałbym z saxo i S3 żeby je mieć...Grzesiek VTS - Pią 29 Maj, 2009
kujesz anglika za 15 tysiak i przekładka i juz grzech - Pią 29 Maj, 2009 a takie sobie pytanie mam odnosnie anglika ....
widzialem bude do saxo od agnlika gdzies na hodze chyba i mam taki pomysl zeby kupic, oddac komus kto wsadzi tam klatke i potem przelozyc graty z mojego saxo...
i teraz najwazniejsza sprawa ... czy takie cos bede mogl potem zarejestrowac i co bedzie potrzebne, jakie papiery ?Mick - Pią 29 Maj, 2009
grzech napisał/a:
a takie sobie pytanie mam odnosnie anglika ....
widzialem bude do saxo od agnlika gdzies na hodze chyba i mam taki pomysl zeby kupic, oddac komus kto wsadzi tam klatke i potem przelozyc graty z mojego saxo...
i teraz najwazniejsza sprawa ... czy takie cos bede mogl potem zarejestrowac i co bedzie potrzebne, jakie papiery ?
a po kiego wała rejestrować nową budę... skoro przekładasz graty to znaczy, że to ten sam samochód