To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Anonymous - Śro 03 Cze, 2009

tak brac brac tylko ztym saxo jest taki problem ze ktos podal bledny telefo kotaktowy i wiemy tylko tyle ze jest z Krakowa a jestem z Warszawy i potrzebuje pomcy zeby go jakos znalesc
Janusz - Śro 03 Cze, 2009

bart napisał/a:
Januszku, rejestrowanie samochodu z czech wygląda tak samo jak z innych krajów unii.

to akurat wiem :p chodzi mi o to czy w Czechach są np same szroty jak na Słowacji :)

Anonymous - Śro 03 Cze, 2009

To clio wygląda jakby miało nie jedną przygodę przodem,raczej sobie odpuść.
Gaydek - Śro 03 Cze, 2009

Janusz, jedź po tego Miniaka co tam obok Sporta stoi ;) .
Jaco - Śro 03 Cze, 2009

A co powiecie na to ?

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8869665

Michał - Śro 03 Cze, 2009

takiego GT'ka miał Barto i masakrycznie im zapierdalał na lublinie.
Fakt faktem, ze barto generalnie dobrze dopina.
Mi się podoba
ale za tani

Michał - Śro 03 Cze, 2009

dobra, tylni zderzak zle spasowany
przedni ma siateks
nie ma naklejek na słupkach GT, ani z tyłu znaczków
robi wrażenie pomęczonego

pP - Śro 03 Cze, 2009

Michał napisał/a:
robi wrażenie pomęczonego

cena o tym świadczy w 100%

Jaco napisał/a:
To clio wygląda jakby miało nie jedną przygodę przodem,raczej sobie odpuść.

właśnie coś mi się ta cena nie podoba.... :) i coś czuje ze to zbyt duży szrot :/

Cytat:
Janusz, jedź po tego Miniaka co tam obok Sporta stoi ;) .

Brat ma miniaka, jakoś nie wiem..... niby fajny ale coś mnie w nim nie jara :)

no dobra, po prostu nie mam hajsu na mini :rotfl:

ŁukaszS3 - Śro 03 Cze, 2009

Janusz napisał/a:
http://otomoto.pl/renault...t-C8874085.html wie ktoś jak jest z kupowanie samochodów z czech?? zniszczenia chyba nie są duże?? generalnie w sobotę miałbym wysłannika do czech republic, wiec mógłby obadać, tyle ze musiałby trochę nadrobić, a nie wiem jak z samochodami u nich?? czy np tak jak na Słowacji??

Ja swojego poprzedniego saxolota przytargałem osobiście z Czech... Kupiłem w komisie i byłem naprawdę zadowolony bardzo jak to panowie załatwili. Auto było zarejestrowane ale w ja przyjechałem po niego koło godz. 15 więc nic bym już nie załatwił i ściągnęliśmy go na lawecie do Polandu. Panowie go wyrejestrowali i po 5 dniach dostałem wszystko czego potrzebowałem. Brief, zaświadczenie po przeglądzie jakieś tam inne dokumenty i dostałem nawet rejestracje wywozowe z tymczasowym dowodem rejestracyjnym na mnie i ubezpieczenie na miesiąc żebym już mógł jeździć choć wcale o to nie prosiłem. Potem wszystko załatwiane jak z rejestracją z Niemiec czy gdziekolwiek indziej ale ja drogo zapłaciłem za tłumaczenia bo 250PLN. Auto było nie ruszane wcześniej i mieli dużo ładnych aut na placu. Ja polecam ściąganie z Czech i sam bym znów coś zassał gdyby nie kurs Korony :/

http://moto.allegro.pl/it...16v_okazja.html dobra, a tego panowie z Katowic kto może oblukac?? był uderzony w przód, ale naprawa odbyła się w Aso. Z tego co mi koleś powiedział to Freeman dobrze zna historie tego samochodu, bo chyba tez temu gościowi sprawdzałeś przebieg po numerze nadwozia?? przynajmniej tak wychodziło z tego co gość mówił :) historia jest dość ciekawa, bo podobno najpierw jeździła nim żona właściciela serwisu renault w katowicach czy tam Pietrzyka, później samochód sprzedano jakiemuś pracownikowi, a następnie wstawiono do komisu przy ASO tego całego Pietrzyka, z którego kupił to ten gość. dziwna historia.

niestety mój faworyt z Radomia się sprzedał ;/

ŁukaszS3 napisał/a:
Janusz napisał/a:
http://otomoto.pl/renault...t-C8874085.html wie ktoś jak jest z kupowanie samochodów z czech?? zniszczenia chyba nie są duże?? generalnie w sobotę miałbym wysłannika do czech republic, wiec mógłby obadać, tyle ze musiałby trochę nadrobić, a nie wiem jak z samochodami u nich?? czy np tak jak na Słowacji??

Ja swojego poprzedniego saxolota przytargałem osobiście z Czech... Kupiłem w komisie i byłem naprawdę zadowolony bardzo jak to panowie załatwili. Auto było zarejestrowane ale w ja przyjechałem po niego koło godz. 15 więc nic bym już nie załatwił i ściągnęliśmy go na lawecie do Polandu. Panowie go wyrejestrowali i po 5 dniach dostałem wszystko czego potrzebowałem. Brief, zaświadczenie po przeglądzie jakieś tam inne dokumenty i dostałem nawet rejestracje wywozowe z tymczasowym dowodem rejestracyjnym na mnie i ubezpieczenie na miesiąc żebym już mógł jeździć choć wcale o to nie prosiłem. Potem wszystko załatwiane jak z rejestracją z Niemiec czy gdziekolwiek indziej ale ja drogo zapłaciłem za tłumaczenia bo 250PLN. Auto było nie ruszane wcześniej i mieli dużo ładnych aut na placu. Ja polecam ściąganie z Czech i sam bym znów coś zassał gdyby nie kurs Korony :/

taak, tylko ten sporty ma czarna maskę która jest rozwalona tak jak reszta :) generalnie wygląda to tak, jak gdyby go składali, została im maska do pomalowania i go znowu rozbili... cena tez jest chyba zbyt mocno atrakcyjna... podejrzane to po prostu ;/

Jaco - Śro 03 Cze, 2009

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8699934

Czy na pasie przednim nie powinno być tabliczki ?

Loko - Śro 03 Cze, 2009

Na pasie nie ma tabliczki, tabliczka jest w bagażniku, na tylnym pasie.
nox - Śro 03 Cze, 2009

Janusz napisał/a:
http://moto.allegro.pl/item650911908_renault_clio_sport_2_0_16v_okazja.html dobra, a tego panowie z Katowic kto może oblukac?? był uderzony w przód, ale naprawa odbyła się w Aso. Z tego co mi koleś powiedział to Freeman dobrze zna historie tego samochodu, bo chyba tez temu gościowi sprawdzałeś przebieg po numerze nadwozia?? przynajmniej tak wychodziło z tego co gość mówił :) historia jest dość ciekawa, bo podobno najpierw jeździła nim żona właściciela serwisu renault w katowicach czy tam Pietrzyka, później samochód sprzedano jakiemuś pracownikowi, a następnie wstawiono do komisu przy ASO tego całego Pietrzyka, z którego kupił to ten gość. dziwna historia.

niestety mój faworyt z Radomia się sprzedał ;/

Dzisiaj go mijałem !:)

Jak jesteś poważnie zainteresowany mogę podjechać oblukać !