To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Janusz - Śro 03 Cze, 2009

ale ze jak poważnie?? ogólnie sportami jak najbardziej, :D trochę się tylko boje jak oni niby tego zrobili w tym ASO bo jak robili we własnym to mogli przycinać na kosztach, poza tym te komisy przy salonowe tez robią niezłe wały (patrz historia jakiegoś tam opla w temacie "o wszystkim i o niczym"). Koleś i tak będzie miał czas najwcześniej w niedzielę ;)
ŁukaszS3 - Śro 03 Cze, 2009

Jaco napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8699934

Czy na pasie przednim nie powinno być tabliczki ?

Jacek oglądałem go z przodu jest ok nie ruszany, ale komp na 3 kości i szyber dach (aha ty już budujesz rajdówke :P )... Był walony z tyłu ale nie mocno, takiego go przywieźli z Belgii i rozbity nie chciał się sprzedać więc go zrobili i sprzedają ale chyba trochę dużo wyjdzie jak doliczymy jeszcze opłaty...

Jaco - Śro 03 Cze, 2009

Jak był walony to za tą kase odpada... szukam dalej...
Jaco - Śro 03 Cze, 2009

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8352146

Na moje oko autkiem ktoś upalał no i przebieg 180 tys ... co powiecie ?

ŁukaszS3 - Śro 03 Cze, 2009

Jaco napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8352146

Odradzali mi go bo sam chciałem brać...

Jaco napisał/a:
Jak był walony to za tą kase odpada... szukam dalej...

Ale walony naprawdę delikatnie nawet szyby się ostały... Chociaż coś krzywo wyglądała jedna śruba od belki...

FreeMan - Śro 03 Cze, 2009

Janusz napisał/a:
http://moto.allegro.pl/item650911908_renault_clio_sport_2_0_16v_okazja.html dobra, a tego panowie z Katowic kto może oblukac?? był uderzony w przód, ale naprawa odbyła się w Aso. Z tego co mi koleś powiedział to Freeman dobrze zna historie tego samochodu, bo chyba tez temu gościowi sprawdzałeś przebieg po numerze nadwozia?? przynajmniej tak wychodziło z tego co gość mówił :) historia jest dość ciekawa, bo podobno najpierw jeździła nim żona właściciela serwisu renault w katowicach czy tam Pietrzyka, później samochód sprzedano jakiemuś pracownikowi, a następnie wstawiono do komisu przy ASO tego całego Pietrzyka, z którego kupił to ten gość. dziwna historia.

niestety mój faworyt z Radomia się sprzedał ;/

dajcie Vin sprawdze co bylo, ja sprawdzalem juz viny chyba wszystkich sportow w Polsce wiec nie pamietam co gdzie bylo.

Rudello - Śro 03 Cze, 2009

Jaco napisał/a:
ale ze jak poważnie?? ogólnie sportami jak najbardziej, :D trochę się tylko boje jak oni niby tego zrobili w tym ASO bo jak robili we własnym to mogli przycinać na kosztach, poza tym te komisy przy salonowe tez robią niezłe wały (patrz historia jakiegoś tam opla w temacie "o wszystkim i o niczym"). Koleś i tak będzie miał czas najwcześniej w niedzielę

Generalnie jak jest zdrowe to bym się nie przejmował za bardzo gdzie robili. Znaleźć nie bitego sporta w cenie jaką chce zapłacić większość szukających - prawie nie możliwe.

Jeżeli mechanicznie dobry to zdecydowanie lepiej poznać historie (jeżeli możliwe) sprawdzić jak zostało to zrobione, jeżeli nie ma fuszerki to kupić i cieszyć się funem z jazdy..

pP - Czw 04 Cze, 2009

ŁukaszS3 napisał/a:

wstawiane były już zdjęcia z kjsów :lol2:
Rudello napisał/a:
Jeżeli mechanicznie dobry to zdecydowanie lepiej poznać historie (jeżeli możliwe) sprawdzić jak zostało to zrobione, jeżeli nie ma fuszerki to kupić i cieszyć się funem z jazdy..
agri, wypadek nie dyskwalifikuje samochodu, a czasami naprawa poza aso może mieć lepszy quality :) chociaż w większości przypadków jest fuszerka po taniości!
Janusz - Czw 04 Cze, 2009

tak, ale jak koleś to kupił w tym komisie przy Aso i tego nawet nigdzie indziej nie sprawdzał, to nie wiadomo czy to wogole ma poduchy itp itd.... po prostu trzeba będzie chyba oblukac i tyle;) generalnie wolałbym zapłacić więcej i mieć coś pewnego, a ten jest coś za tani jak na "teoretyczny" stan i przebieg.
Janusz - Czw 04 Cze, 2009

do tego po nr nadwozia wyszło ze jest ściągnięty z Francji
DeeS - Czw 04 Cze, 2009

Tego saxiaka z bielska jade jutro ogladac/kupic!:)

Kurde wszystkie hothattche zawijam do lublina:D: hah

Jaco - Czw 04 Cze, 2009

DeeS napisał/a:
Tego saxiaka z bielska jade jutro ogladac/kupic!:)

Kurde wszystkie hothattche zawijam do lublina:D: hah

Oglądałem dzisiaj i może bym go kupił w sobotę...

Anonymous - Czw 04 Cze, 2009

To saxo było uszkodzone i stało w tym samym komisie kilka miesięcy temu.Chyba nie chciało się za bardzo sprzedać to je zrobili.
Jaco - Czw 04 Cze, 2009

Wiem już gadałem z Łukaszem który go widział jak było jeszcze bite podobno tragedii nie było.. choć facet utrzymuje że auto do polski przyjechało całe, z tego co powiedział to do wymiany jest jeszcze łożysko na kolumnie... Jeszcze troszkę niepokoiło mnie dziwne stukanie przy zmianie biegów.. ogólnie całkiem fajne ale chyba poszuka jeszcze czegoś innego..
DeeS - Czw 04 Cze, 2009

Okej dobrze wiedziec :)