Rudello - Wto 09 Cze, 2009 ooops no fakt ;-[lukp - Wto 09 Cze, 2009 z www.rajdy.hoga.pl
chyba dobra cena?
SAXO VTS - bardzo mocno doinwestowane - TANIO !!! 8 czerwca 2009
Witam serdecznie,
Sprzedaje Citroena Saxo VTS – kompletne przygotowanie do rajdów – w wyjątkowo promocyjnej cenie.
Auto po zbudowaniu było jedynie 2-3 razy na Słomczynie na dniach otwartych. Sportowo nigdy nie było używane, nie brało udziału w żadnych zawodach!
Co wchodzi w skład auta:
Płyta pod silnik, przelotowy wydech, zawieszenia Billstein (gwintowane na grubym tłoku), 2 x skrzynia biegów (jedna ze szperą płytkową Peugeot Sport), 3 komplety kół, przewody hamulcowe w oplocie (Goodridge), korektor siły hamowania wewnątrz auta, karbonowy dolot powietrza, karbonowe wykończenie wnętrza (boczki, kuwety pod nogi), bardzo rozbudowana klatka (przebicia do mcpersonów, pełne krzyże na: drzwiach, dachu, z tyłu), hydrauliczny ręczny na wysokości kierownicy (peugeot sport), fotele MOMO
W razie pytan prosze o kontakt.
cena: 22.000
telefon: 668-164-866
imię i nazwisko: Kacper Abramowicz
adres: Warszawa
województwo: mazowieckie
e-mail: kajo.racing@wp.plMisiek_lbn - Wto 09 Cze, 2009 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8944036
qbus, znasz może
na bezwypadka to on mi nie wygląda
a co do sx'a rudella, to jak by był dobry tp by poszedł już dawno, a nie stoi na allegro paaarę łądnych miesięcy...
poza tym jak automat to nawet lepiej, większe prawdopodobieństwo ze mniej silnik do dupce dostawał
a skrzynia to nie problem, jest ich... sporo
za to silniki...brak totalny Anonymous - Wto 09 Cze, 2009 Misiek: dlaczego nie wygląda na bezwypadka?kubas - Wto 09 Cze, 2009 z przodu na pewno walona widac po masce i lewym blotniku.Misiek_lbn - Wto 09 Cze, 2009 lewy przedni błotnik jakoś dziwnie wygląda
poza tym nie wiem czy jakoś niedawno nie była na allegro, ale pewności nie mam
a Tobie jak się widzi
szkoda ze szyber tylko do góry a nie odsuwany... no i jakoś nie ma wzmianki o el. szybach, co prawda o szyberze też nie, więc mogą być moooooooooooooże... Anonymous - Wto 09 Cze, 2009 Wg mnie nie wygląda źle w porównaniu do innych xsi pojawiających się ostatnio na allegro. Dach masakrycznie matowy, maska też zaczyna-więc obstawiam że oryginalny lakier Jedynie w przebieg nie wierzęMisiek_lbn - Wto 09 Cze, 2009 tamta ze 106club była o niebo lepsza i w tej samej cenie...
http://moto.allegro.pl/it...merykanska.html a ciekawe jak to, w sumie fajna bo biała, silnik sam w sobie ok no a klima... Anonymous - Wto 09 Cze, 2009 Ale to honda, i ma milon lat, jest brzydka (i zalatuje śmierdzącym kutachem) Bart - Wto 09 Cze, 2009
Cytat:
klima do poprawek
większość klimatyzowanych śmietników z ogłoszeń ma hasła tego typu.. klima do nabicia etc.
rozumieć to należy tak, że kiedyś klima działała, poprzedni właściciel zaklinał się, że ten od którego kupił samochód 3 lata i 2 wypadki wcześniej twierdził, że klimatyzacja 100% sprawna Misiek_lbn - Wto 09 Cze, 2009 wiesz, jak ma już ją, to jest instalacja itp itd jakoś się to poprawi
a wydaje mi się to duuuuuuuża rzadkość w takich hondach kubas - Wto 09 Cze, 2009 pug lepszy mysle ze tragedii z nim nie ma jakiejs wielkiej dla mnie wyglada ok ! Anonymous - Wto 09 Cze, 2009 jakby zejśc z ceny to można przygarnąć, jeśli oczywiście na żywo nie okaże się paściemM - Wto 09 Cze, 2009
AndreXSi napisał/a:
Ale to honda, i ma milon lat, jest brzydka (i zalatuje śmierdzącym kutachem)
Andre wlasnie czytalem i wydawalo mi sie ze piszesz o swojej starej? martin.h - Wto 09 Cze, 2009 Misiek dokładasz kilka tysia i wchodzisz w to -> http://www.autoscout24.pl...id=lqkc1crchtam