http://nz.playstation.com...o-5-the-tracks/anjas - Sob 20 Lis, 2010 Motyla noga, zespuł mi się dzisiaj Xbox. Uruchamia się i zawiesza po 2 minutach. Żaden błąd nie występuje tylko normalny, totalny zwis.
Zna ktoś może jakiegoś mechaniora, który naprawia xboxy?
Wkurwia mnie strasznie jak mi się coś zepsuje. Mam zjebany humor przez to.KonradMK - Sob 20 Lis, 2010 hahaha a masz red ring of death? moj ziom naprawia xboxa 3 razy az mu sie popsul 4 raz i kupil ps3.anjas - Sob 20 Lis, 2010
KonradMK napisał/a:
hahaha a masz red ring of death?
nie mam, normalnie świeci na zielono.
Ja używałem ponad 3 lata bez żadnego problemu. Co prawda lajtowo.
Aż przyszedł pechowy dzień 20 listopada...PiTT - Nie 21 Lis, 2010 Andrzeju spokojnie
zadzwoń na infolinię MSa i zapytaj czy przypadkiem nie masz nadal gwarancji
tak było w moim przypadku, zwaliła się i miałem już ją sprzedać, ale ktoś z allegro napisał mi żebym spróbował w MS, okazało się że nadal mam gwar. bo oni mają każdą konsolę zarejestrowaną niezależnie, więc przyjechał kurier i ją zabrał do naprawy, po 2-3 tyg. odesłali mi naprawioną i do tej pory śmigaanjas - Nie 21 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
Andrzeju spokojnie
zadzwoń na infolinię MSa i zapytaj czy przypadkiem nie masz nadal gwarancji
tak było w moim przypadku, zwaliła się i miałem już ją sprzedać, ale ktoś z allegro napisał mi żebym spróbował w MS, okazało się że nadal mam gwar. bo oni mają każdą konsolę zarejestrowaną niezależnie, więc przyjechał kurier i ją zabrał do naprawy, po 2-3 tyg. odesłali mi naprawioną i do tej pory śmiga
gwarancji raczej już nie ma, bo na bank minęły 3 lata. Ale zobaczymy co mi powiedzą.
Dzwoniąc na infolinię musiałeś mieć jakieś papiery? (gwarancje etc.), bo ja nie wiem gdzie to wtryniłem. Czy wystarczył nr konsoli?PiTT - Nie 21 Lis, 2010 nic nie trzeba, podajesz tylko numer seryjny
ja tak samo gdzieś to wszystko zapodziałem, tyle że u mnie w tamtym momencie konsola miała ok. 2 lat
jak się nie uda to jest taki gostek Robson
http://www.robson.pl/kontakt.html
full serwisanjas - Nie 21 Lis, 2010 dankeanjas - Pon 22 Lis, 2010 jaram się. Premier GT5 w najbliższą środę, ale podobno już się pojawia. Może uda się kupić trochę wcześniej.
Jarają mnie wyścigi kartami. Tu gość nieźle pocina tyłem was79 - Pon 22 Lis, 2010 yeah, wchodzę dziś na oficjalną stronę ps, a tu 24.11
środo przybywaj
EDIT:
a właśnie a co sądzicie o Assassin's Creed: Brotherhood? pograłem trochę w MM i całkiem mi się spodobałCartoon - Pon 22 Lis, 2010 ok, czyli nadeszła pora na zakup PS3....zefir - Pon 22 Lis, 2010 assasina dzis jade kupic:)) miszcz, multi mi sie mega podobaliQ - Pon 22 Lis, 2010 Dostalem dzisiaj maila ze moja paczka z GT5 zostala wyslana wiec w srode powinna byc u mnie chyba czas na wziecie zwolnienia lekarskiego wasq - Pon 22 Lis, 2010
iQ napisał/a:
Dostalem dzisiaj maila ze moja paczka z GT5 zostala wyslana wiec w srode powinna byc u mnie chyba czas na wziecie zwolnienia lekarskiego
a gdzie zamawiales ??iQ - Pon 22 Lis, 2010 wasq, tutaj www.verkkokauppa.com to finski sklep internetowy, nie wiem czy wysylaja do polski.